Eira parašė:
na ka mamos,motiniska nuojauta manes neapgavo,buvom pasisverti,per dvi sav priaugom laaaabai mazai,tad palaipsniui pereisim prie misinuko,nes mano vaikas geria ''vandenuka''![]()
o ka gyd. sake?kiek priaugot? gal nera viskas taip blogai...
Eira parašė:
na ka mamos,motiniska nuojauta manes neapgavo,buvom pasisverti,per dvi sav priaugom laaaabai mazai,tad palaipsniui pereisim prie misinuko,nes mano vaikas geria ''vandenuka''![]()
o ka gyd. sake?kiek priaugot? gal nera viskas taip blogai...
zuzule3 parašė:
o maniskis tai nemegsta net man apkraut savo emociju..bet dabar kai lelius atsirado,tai ziuriu pratruksta karts nuo karto..pasipykstam..pasikalbam ir vel geraibet as ir nesureiksminu..suprantu kad pavargsta..jau net galvojau kad susirgo maniskis pogimdyvine depresija
bet viska issiaiskinom ir vel gerai
mat jam jau 32 ir pirmas cia musu vaikutis.tai lb pergyvena del visko..tai spuoguciu iskilo,jau as kalta,kad kazka uzvalgiau(pati maitinu) tai vel kas..nu bet nieko
smagu kad rupinasi,padeda,pergyvena
kartais net pavydi,kad as jam leliaus neduodu
kad jis pasidziaugt nori
o jei verkt pradeda jau atbega ziureti..uz tai nesuprantu tu vyru kur nepadeda
![]()
maniskiui irgi pirmas vaikas jam 34 tai ir kaip isprotejes del leliuko...
Eira parašė:
na nieko baisaus, nera tie misinukai taip jau blogai... aisku kiekviena nori pati ismaitint, bet ne visom pavyksta ir nereikia del to griaustis...
esu isitikinus kad vyrus sugadina mamos,tdl jie ir nebuna geri (ne visi) savo zmonom,tai lb tikiuos kad uzauginsiu toki sunu,kuris rupinsis gerbs ir myles savo moteri,zmona,savo vaiku mama..
beje,uzciuopiau guzika nemenka vienoj kruty,man rodos ten pieno liauka,ir leliukas zindo,bet neistrauke,db paminkiau,skauda..kaip israpstyt ta piena,baisiai bijau visokiu mastitu ir kitu velniu ?? gal nusitraukt piena ir vis duot ta kruti?????
Rasimiene parašė:
maniskiui irgi pirmas vaikas jam 34 tai ir kaip isprotejes del leliuko...![]()
tai gal kad vyresni vyrai,tai todel supratingesni
Eira parašė:
o tai vitaminu kokiu gal geresniu reikia pagerti,kad pienas butu riebesnis?ar nk padaryt neina?
Rasimiene parašė:
na nieko baisaus, nera tie misinukai taip jau blogai... aisku kiekviena nori pati ismaitint, bet ne visom pavyksta ir nereikia del to griaustis...
oi ne, nesu as nusiteikusi pries misinukus, gerai, kad bent jie yra...tik taip labai abidna paliko, kai viskas atrodo einasi gerai, to ale pieno yra, tik, kad kiekybe nebeatspindi kokybes
Dokute parašė:
o es buvom lauke![]()
Mes irgi buvom gera pusvalandi. O db. jauciu kad maziukas pradejo koseti, nezinau, ka daryt. Be to, jis visada nusal kojytes, kai lauka einam, nors su 2 vilnonem visada, i vilnoni kombinezona dedu, o snd. dar pleduka uzdejau. o kojytes vis tiek buvo saltos
very sad
zuzule3 parašė:
tai gal kad vyresni vyrai,tai todel supratingesni![]()
na nzn gal, bet man atrodo nuo harakterio, bet gal ir amzius proto duoda...
zuzule3 parašė:
as tai nesuprantu..kam tada vyrams reikia vaiku,jei paskui visa nasta auginant tenka vienai mamai.suprantu ,kad vyras uzdirba pinigus,gryzta pavarges is darbo,bet gal zmona dar labiau per diena pavargo..vistiek viska reikia dalytis per puse ir paremti vienas kita..as tai patarciau tai mamytei taip pat pasikalbet rimtai su vyru.man net lb lb gaila pasidare..mano vyras man viska padeda.tiek su lelium tiek namuose.
Dažniausiai būtent mama yra tas asmuo, kuris surištas tvirtu emiciniu, fiziniu ryšiu o ne tetis. Gerai jei tetis bent kažkiek padeda ar bent bando, taciau kiti buna bijo, kiti nenori gal ir pan. Dar gerai, kad aplamai tetis yra, rūpinasi finansais ir prisideda taip ir tiek kiek gali ar sugeba. Aš negaliu pasigirti, kad mano vyras perimtu nešioti mazaja, buna su ja ar pan, taciau zinau, kad kai bus žaidimu laikas tai jis bus nepralenkiamas, buna išleidžia mane bent tom 2 val kažkur dažniausiai į parduotuve, ar stengiasi daugiau perimti savaitgali, taciau maze tiek prisirišus, kad ji neilgai trukus reikalauja manęs ir kai pamato vel gali pabūti bet neilgai, nėra to tokio ryšio su tėčiu ir nelabai kada ji suformuosi nes grįžta, uzvalgo
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai