Ruta27 parašė:
sveikos mamulytes![]()
stai ir as gristu i seima![]()
ojjjj snd mano dienele buvo ogogo![]()
buvau isvaziavus i kita miesta, i ligonine, bet ne i maternity, o pas kita daktara reikejo, bet buvau uzsukus ir is avo gimdymo ligonine patysinetzinokit tiek prisivaiksciojau
tai jau gatve einant link autiko galvojau apsizliumbsiu
einu ir nepaeinu, viska skaudejo, ir nugara ir pilvo apacia, nzn ar ten kad sunku nest ar kaip
bet jau taip sunkiai, einu ir visi ziuri kaip gailetu atrodo, is veido jau matesi kaip sunku ir susiraukus, vos nezliumbdama ejau
tik grizau namo kritau i lova, tiesiog nuluzau beveik 3 val
tai nesenai pabudau... drauge buvo uzejus su savo lelia, jau per tas 2 sav taip paaugo ,kad ojojoj
![]()
Tai va tiek naujienu, nieko ypatingo... ryt vel einu i miesta, uzsikviete kavos tokia angle dainininke, sakau i pasimatyma eisiu su merga![]()
![]()
![]()
nzn kaip man ryt seksis.. dar sake turi man ir leliui dovanu
dovanos mums patinka
![]()
![]()
![]()
![]()
as taves jau pasiilgau
man taip pat sunku jau, niu nk pakentekim dar, paskui kartu pagimdysim, uij bus kaip smagu
einu ir nepaeinu, viska skaudejo, ir nugara ir pilvo apacia, nzn ar ten kad sunku nest ar kaip
as taip jauciu, kad ir man galvyte isistate, nes be priezasties tai neskaudes, ir db taip idomei kairei pusei po sonkauliu dukryte spardosi
niu ziuresim kaip kas, ne kaime gyvenu,jei ka greituke isikviesiu
as tai miegu gerai kol vyras yra,tai ant jo ir kojas ir pati uzlipu,tada patogu,o nuo ryto tai palieku viena tada neina isitaisyt,ir atrodo mazius kaip zinodamas prabunda su tetuku atsisveikint nori
gal ce esme...
jei ne pilvukas tai nesijausciau niescia