Raimyte parašė:
Kada jums gimdyt? Man nustatyta kovo 21d, bet laukan krapstys 38sav, nes du leliukai, tai iki kovo 6d nepagimdau, tai jau ta savaitę mane lukštens![]()
sveikinimai su dvinukais
man kovo 10 gimdyt
Raimyte parašė:
Kada jums gimdyt? Man nustatyta kovo 21d, bet laukan krapstys 38sav, nes du leliukai, tai iki kovo 6d nepagimdau, tai jau ta savaitę mane lukštens![]()
sveikinimai su dvinukais
man kovo 10 gimdyt
Raimyte parašė:
Prieš metus su puse atsikėlėm iš Kauno, nuomojam butą centre, netoli kolegijos. Užsukau augint pilvelio kartu![]()
o tai netoli manes gyveni
drasiai junkis prie musu
Raimyte parašė:
nu labas labas
wau du
nu geras
Oj kremtu kompiuterius
grfinis dizainas, programavimas, kompiuterine grafika ir pan, viskas apie kompiuterius ir pan. Jau vien isgirstu zodi programavimas tai brrr, jau purto
As kai is kauno atsikeliau tiesiu taikiniu pas Jurgitą Balčiūnienę nulėkiau, nes man ją rekomendavo jos buvusi grupiokė(tuometinė mano ginė) iš Kauno, tai priėmė mane. Superinė gydytoja, kas tris sav reguliariai pas ja lankausi, echo padaro, pažiūri kaip pupuliai laikos mano
meskazalia parašė:
dvigubas dziaugsmas![]()
![]()
![]()
![]()
Kol kas teciui dvigubas galvos skausmas
5 asmenu seima iskart patapsim
Raimyte parašė:
Oj kremtu kompiuteriusgrfinis dizainas, programavimas, kompiuterine grafika ir pan, viskas apie kompiuterius ir pan. Jau vien isgirstu zodi programavimas tai brrr, jau purto
As kai is kauno atsikeliau tiesiu taikiniu pas Jurgitą Balčiūnienę nulėkiau, nes man ją rekomendavo jos buvusi grupiokė(tuometinė mano ginė) iš Kauno, tai priėmė mane. Superinė gydytoja, kas tris sav reguliariai pas ja lankausi, echo padaro, pažiūri kaip pupuliai laikos mano
![]()
as pas ja norejau patekti bet manes neprieme
. tai pas vaineikiene lankausi. irgi labai atidi gydytoja , kai gydytoja gera,o kaip zmogus- grieztas.
as tai studijuoju kolegijoje, sesele busiu
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai