2012.06.08 21:56 (prieš 14 m.)
Nesuprantu, kaip jie lyti 100% taip anksti nusako, pas mus net 20 sav negali garantuoti, nes negali buti tikras, gal ten virkstele kaip nors pakibus... Beto UK net ne 2 skanai, o net 3 ar 4, mano drauge, buvo jau 3 vizitose su skanu, ir gal dar darys veliau...Del gyvuneliu tai esu skaicius, kad net prie mazu aviuku nesiartinti, prie gimusiu kaciuku, nu ir kates ismatu vengti, jei turi namuose, as pati turiu suni ir papuga, man gyvunai yra viskas, pas drauge kate kaciuku atsivede, tai tik akim pamirksejau ir viskas... Del daiktu, tai as jau duomiuosi dabar, net vezima jau beveik nusprendziau kuri pirksiu, tik dar neperku nieko, bet sakiau vyrui, jei pasitaikytu kur geru variantu, reiktu ciupt, kartais ideda ir panaudotu daiktu, bet beveik nauju, tai jei tinka reikia ciupt, niekas nelauks, siaip galvoju ant Kaledu kaip tik bus daug nuolaidu, tai noreciau ir vezima tada pirkti, nes kainos baaaisiai dideles, tik kedute jei ka anksciau nusipirkt, kad tureciau kaip is ligonines parvezt, as tik nusizengiau truputi savo taisyklei "nieko nepirkti anksciau laiko", ir nusipirkau mazus batuku-kojines naujagimiui, nu nors kaip kambario papuosaliuka, jau tokie mieli jie...
Sivakar tai esu patenkinta nuvaziavau i kiniecius, nusipirkau kreveciu ir nealkoholini alu geriu,mmm, o ryt nusipirksiu dideli dideli arbuza ir dar pasidarysiu susi, nebegaliu istvert, man jei viena karta suvalgysiu, nieko nebus...