Lina Aug parašė:
Nu tai fainai, kad viskas tai lengvai ir sklandžiai![]()
na dar manau visko bus daug
Lina Aug parašė:
Nu tai fainai, kad viskas tai lengvai ir sklandžiai![]()
na dar manau visko bus daug
Meta2013 parašė:
Stai ir mano riebuilyte![]()
o jau fainute cia vkr bvo prasnekeje apie marcias tai jau mes trbt prasysimes i zentus :)))
laba diena mamytes iskilo man tokia problema turiu treju menesiu dukryte ir vakar nezinau kas uzplauke kazkaip keistai jauciausi nuvariau y vaistine nusipirkau nestumo testa nors su vyru mylimes nutrauktu budu ir sakau ant ydomumo delei pasidarysiu testa nuka... pasidariau nieko nerode ir palikau taip ir sakau reik siandien paziureti ir paziuriu ir akys isoko ir nebezinau net ka galvoti antra juostiki neriski bet puikiai ymatoma ir esu ziaurei pasimetusi vyrui dar net nieko nesakiau ..
Gr@zeliuk@s parašė:
laba diena mamytes iskilo man tokia problema turiu treju menesiu dukryte ir vakar nezinau kas uzplauke kazkaip keistai jauciausi nuvariau y vaistine nusipirkau nest…
Sveika ;) na siaip sako reikia ziuret butent ten po kazkiek minuciu, nes paskui gali rodyti nebetiksliai..
siaip tai patarciau pakartoti testuka del sventos ramybes ;)
Gr@zeliuk@s parašė:
laba diena mamytes iskilo man tokia problema turiu treju menesiu dukryte ir vakar nezinau kas uzplauke kazkaip keistai jauciausi nuvariau y vaistine nusipirkau nest…
Žinok neverta tikėti tuo ką pamatei kitą dieną, tas testas jau nebepatikimas. Pasidaryk dar vieną, manau kad tikrai vėl bus vieną juostelė
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai