xsakurax parašė:
fainos tapkykes ///ir crocsiukai /// as tai bandziau nerti siandiena prie puodu valgyt dariau tai gal i vakara panersiu antra batuka gal kas gausis tikiuosi
kaip pabaigsi pasirodyk :))
xsakurax parašė:
fainos tapkykes ///ir crocsiukai /// as tai bandziau nerti siandiena prie puodu valgyt dariau tai gal i vakara panersiu antra batuka gal kas gausis tikiuosi
kaip pabaigsi pasirodyk :))
lina1984 parašė:
gal savarankiskumas priklauso ir nuo to kad jie pamatinukai yra ir vienas su kitu lenktyniauja kas geriau ka padarys,nes kai auga vienas vaikas seimoje jis maziau buna savarankiskas,bent jau mano atveju ir dar pliusa darzelis prideda,manasis nelanke jo![]()
bet gal pavyks dabar tam vaikui kurio laukiates eiti i darzeli...
Spurga23 parašė:
bet gal pavyks dabar tam vaikui kurio laukiates eiti i darzeli...![]()
na nezinau dar apie tai negalvojome,as nedirbu oficialiai tai kaip ir nera butinybes vaikui i darzeli,bet laikas parodys
MerGYtEaa parašė:
mano 118 pilvukas, tai emiau iki 140cmXL jei neklistu dabar
tai manau dar 20 cm man tikria pilvukas neiskils
![]()
tai reikes ir man didesnio ieskoti
gerai kad yra su kuo pasitarti
lina1984 parašė:
tai reikes ir man didesnio ieskotigerai kad yra su kuo pasitarti
![]()
tai geriausia pirkti didesni, nes jis susimazinsi iki sau tinkamo
o pasidydinti nelabai iseitu
Sveikos mergaites
Nu jus cia duodat, tik spek skaityti. Savaitgaliukas veltui nepraleistas. Visko neskaiciau nes retenos nelabai aktualios. Baikit barnius, o kaip viena dalive rase rasomes i asmenini. Netersiam eterio
Aciu devui siandien lengviau, manau prasisuksiu su snargliukais, pasidalinsiu su visom tepalas nepigiausiai bet super (nescioms, vaikams) nuo herpeso, slogos ir kaip profilaktika ponosim tepti, kad neuzsikrest LARIFAN UNGO
.
Maciau kalbejotes apie dirzus, as tai nepirkau nes man pasiule kelnaites , bet man nelabai patogu buvo kai matavaus, o dirzas sako nepatogu. Ir sias dienai jau kaip ir nelabai matau poreikio, nes kai pradejau gerti magni kaip ir nugara apsiramino.
Dar uzmirsau; nauja diskusija kas ka zinote.
Man israse gerti magnetrans, sugeriau visa poka ir siandien nuvaziavau i vaistine dar ir man sako farmacininke. " magnetrans- tai papildas, o
visados parduodavom vaista - diasporal'
as nupirkau ir to ir to , o kas jus geriate?
Liucyfer parašė:
Sveikos mergaites
Nu jus cia duodat, tik spek skaityti. Savaitgaliukas veltui nepraleistas. Visko neskaiciau nes retenos nelabai aktualios. Baikit barnius, o kaip viena dalive rase rasomes i asmenini. Netersiam eterio![]()
Aciu devui siandien lengviau, manau prasisuksiu su snargliukais, pasidalinsiu su visom tepalas nepigiausiai bet super (nescioms, vaikams) nuo herpeso, slogos ir kaip profilaktika ponosim tepti, kad neuzsikrest LARIFAN UNGO
.
Maciau kalbejotes apie dirzus, as tai nepirkau nes man pasiule kelnaites , bet man nelabai patogu buvo kai matavaus, o dirzas sako nepatogu. Ir sias dienai jau kaip ir nelabai matau poreikio, nes kai pradejau gerti magni kaip ir nugara apsiramino.
tas larifan berods yra ir vazelinas nuo herpeso - tik nusipirkau, pradejau tept, ir herpis issoko ant lupos
superine apsauga, kad herpis neissoktu
Liucyfer parašė:
Dar uzmirsau; nauja diskusija kas ka zinote.
Man israse gerti magnetrans, sugeriau visa poka ir siandien nuvaziavau i vaistine dar ir man sako farmacininke. " magnetrans- tai papildas, ovisados parduodavom vaista - diasporal'
as nupirkau ir to ir to , o kas jus geriate?
tik diasporal
gintariaa parašė:
Dar vienas klausimas.. Gal kuri planuojate gimdyti vandenyje?![]()
na ne gimdyti ,bet iki paskutinio vandenyje buti. Bet planuoju Danijoje,nezinau ar Liet yra
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai