Dovilytee parašė:
Na moterytes kaip kovo 8-oji?![]()
sveikos, aš kovo 8-osios proga sužinojau kad laukiuosi berniuko
tad dar ir dabar neatsidžiaugiu
Dovilytee parašė:
Na moterytes kaip kovo 8-oji?![]()
sveikos, aš kovo 8-osios proga sužinojau kad laukiuosi berniuko
tad dar ir dabar neatsidžiaugiu
kristin23 parašė:
sveikos, aš kovo 8-osios proga sužinojau kad laukiuosi berniukotad dar ir dabar neatsidžiaugiu
…
dideli sveikinimai, su tokia puikia dovana ;)
kristin23 parašė:
sveikos, aš kovo 8-osios proga sužinojau kad laukiuosi berniukotad dar ir dabar neatsidžiaugiu
…
sveikinam suzinojus vaikelio lyti
kristin23 parašė:
…
Gera zinia,grazia diena.
ačiū už sveikimus
nebuvo taip lengva ir pamatyt, jau galvojau kad teks iki 37sav dar palaukt, bet paskutinę minutę apsigalvojo ir parodė ką turi
ginė juokiasi, kad mergaitės būna drovios nesirodo, bet kad vyrukas taip slepiasi sako retai būna
Gaila, kad dar galvytė nėra nusileidusi, vis dar skersi pilve guli, bet tikiuos dar pasislinks galvytė
lelytes parašė:
Kazka primiklinau,ir isitryniau savo nuotrauka,o dabar neina kitos ykelt![]()
labuka pabandyk dar karta,gal pavyks ikelti
kristin23 parašė:
ačiū už sveikimusnebuvo taip lengva ir pamatyt, jau galvojau kad teks iki 37sav dar palaukt, bet paskutinę minutę apsigalvojo ir parodė ką turi
gi …
a mano panyte pirmoji tai nieko nesidrovejo
o va kai sunaus laukiaus sake panele tai kai visko panytei prisipirkom ir likus 2 sav. iki gimdymo sako va berniukas
nu jo viska mergaitei nupirkom o va pasirodo berniukas, nes is pradziu matyt drovejos, va dabar irgi neaisku kaip tai sakiau jokiu suknyciu, jokiu rausvu/melynu rubu nepirksiu kad paskui vel taip nebutu, viska neutral spalvos
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2013-m-geguzinukai-1
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai