Jinta parašė:
Va, buvom pas daktarę - 68 ūgis, svoris - 6360smulkmena mano vaikas
![]()
Smulkute :))
Jinta parašė:
![]()
Smulkute :))
Jinta parašė:
![]()
Mažutė, bet panelei ir priklauso būt mažai ;)
Jinta parašė:
![]()
Mes ir panasiai sveriam 6,700 ir ugis musu 65,5.Labai nerami mano mergaite palikus zyzia ir zyzia tikriausiai dantuku sulauksim...
rita.vait parašė:
Mes ir panasiai sveriam 6,700 ir ugis musu 65,5.Labai nerami mano mergaite palikus zyzia ir zyzia tikriausiai dantuku sulauksim...![]()
Mano tai net labai rami, matyt, nebus visai dantukų
santukas parašė:
pas mus irgi nera perliuku ... bet grauziam viska , kramputus soske ir net kaip nutaiko proga mane bando pagraust![]()
mane tai griaužia kai valgyti prašo. O kai nori miegučio tai tik apsižioja ir paleidžia
Sveikos, labai idomi tema buvo apie puodukus.As uz tai, jog vaika reikia kuo angsciau mokinti daryti ne i kelnes, seniau kai nebudavo pamperssu iki metu vaikai jau buvo pripratinti nebedaryt i kelnes, o dabar 2m vaikui dar pamperiu reikia, jis jau telefa moka valdyti, o i puoduka nemokaa reikalus atlikti.Baba pasakojo,jog 8 menesiu visi jos vaikai jau nebeprpysiodavo kelniu, bet sako buvo tikrai daug vargo kol pripratini, bet kad pampersunebuvo, ziema vystiklai sunkiai dziudavo tai ir stengemes sako kad greiciau ismoktu. Dirbau vokietijoj, tai vokieciai irgi tokie,kad vaikas ale pats supras kada jam ant puoduko reikia, tai 3,5 mergaite dar pilnai i pamperi pisiojo, budavo net baisu matyt kaip tokiai dideliai mergaitei pampersa deda, o darzelyje iki 3 metu visi praktiskai vaikai dar su pampersai pas juos
Sveikos mamules
Mes irgi buvom pas dakteryte - gavom 2skiepus, sveriam 8,000 ir esam 68,5. Valgom MP, biski biski tyreles + morku sultyciu. Keliam galva su petukais (pastoviai kai gulim ant nugaros) labai megstam gulet ant pilvuko, laaaabai megstam maudynes, uzmiegam lovytej be jokiu supavimu isikibusios i migduka, bet... dar nesedim, neropojam ir dantuku neturim
atsedom parašė:
Sveikos, labai idomi tema buvo apie puodukus.As uz tai, jog vaika reikia kuo angsciau mokinti daryti ne i kelnes, seniau kai nebudavo pamperssu iki metu vaikai jau …
Aš apie tai ir kalbėjau
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai