renatute parašė:
Gero savaitgalio visoms![]()
ir tau taip pat grazaus, smagaus ir silto
renatute parašė:
Gero savaitgalio visoms![]()
ir tau taip pat grazaus, smagaus ir silto
sveikos! Kaip Jums gerai, kurios miega taip kietai. Mums tai taip nepasiseke
o dar tas kelimasis "sisioti" per nakti kokius tris kartus tenka keltis ikopus i antra trimestra.. va tau ir nuplaukia kietas miegelis. Tik per pietus issimiegu kaip kudikelis
Gero savaitgalio!
Justina@ parašė:
sveikos! Kaip Jums gerai, kurios miega taip kietai. Mums tai taip nepasisekeo dar tas kelimasis "sisioti" per nakti kokius tris kartus tenka keltis ikopus i antra trimestra.. va tau ir nuplaukia kietas miegelis. Tik per pietus issimiegu kaip kudikelis
![]()
Gero savaitgalio!![]()
Oj su miegu tai man irgi ne tobulai..Kai atsigulu I lova miegui,tai dar kokius 3 kartus I tuoleta nubegu..o ryte visada apie 6h ryto atsikeliu,nes irgi ta pati beda..bet tikiuosi kad ilgai neteks taip lakstyti
Sandris810 parašė:
Oj su miegu tai man irgi ne tobulai..Kai atsigulu I lova miegui,tai dar kokius 3 kartus I tuoleta nubegu..o ryte visada apie 6h ryto atsikeliu,nes irgi ta pati beda..bet tikiuosi kad ilgai neteks taip lakstyti![]()
tik idomu kiek dar lakstysim taip
na bent jau pliusas is to, kad skysciai nesikaupia i organizma, tai mazesne tikimybe issipusti kaip drambliukui
Justina@ parašė:
tik idomu kiek dar lakstysim taipna bent jau pliusas is to, kad skysciai nesikaupia i organizma, tai mazesne tikimybe issipusti kaip drambliukui
![]()
iki pat gimdymo lakstysit kogero
, na as nakti atkenciu,bet pries miega bent tris akrt nueinu ir vakare stengiuos negerti skysciu, o jie troskina tai labai mazai atsigeriu
gera
linestra parašė:
iki pat gimdymo lakstysit kogero, na as nakti atkenciu,bet pries miega bent tris akrt nueinu ir vakare stengiuos negerti skysciu, o jie troskina tai labai mazai atsigeriu :)</block
Dovile__ parašė:
labas mamytes, tikiuosi priimsite mane i burylaukiuosi dvynuku
![]()
![]()
labukas, aisku kad priimsime, jusu jau labai daug kowinukiu
oo ir sweikinu labai su dwynukais :)as is pradziu galwojau kad ir bus dwynukai nes mate du geltonkunius, bet turesiu tik wiena
smagu labai
sweikinu;p
Dovile__ parašė:
![]()
![]()
Nuosirdziausi sveikinimai
Dovile__ parašė:
![]()
![]()
dvigubi sveikinimai