Mur miau parašė:
Sveikinimai sveikinimai sveikinimai!!!
Nagi nagi nagi pasakojam kaip kas buvo![]()
Oi tikrai atrodo. Mano terminas rugpjūčio gale, tai jaučiuosi lyg viena nėščia ir beliksiu čia, o kitos pagimdys
Mur miau parašė:
Oi tikrai atrodo. Mano terminas rugpjūčio gale, tai jaučiuosi lyg viena nėščia ir beliksiu čia, o kitos pagimdys
monyk24 parašė:
Savaitgali visos mamytes uzsiemusiostikrai smagu vakar buvo nuo ryto, toks gaivesnio oro gurksnis, tai biskiuka buvom isjudeje su vyru baldu apsiziureti
o si…
Mergyt ta akimirma jau tau ant nosies
ziurek sia nakti izvaziuosi i pasimatyma su lialiu!!!
Mur miau parašė:
Man irgi atrodo, kad cia tie karsciai paansktino mumis taip pat
. Oi as tai is vis nesupratau, kad man cia jau saremiai prasidejo, net nenorejau dar vaziuot i ligonine, sakau kad man neskauda dar, gal cia dar ne tie tikrieji, bet kai supykino, nubegau i tualeta, kai prasivale viskas per visu galus atsiprasant, tada jau sakau, bus jau tie, reik vaziuot
Nuvaziavus jau buvo 4cm atsidarymas. Tai va taip ir prabuvom 5valandikes ligoninej, po kuriu ir pagimdziau. Leido viska daryt ka tik nori, kad tau tik butu lengviau, ir muzika isijungt ir ant kamuolio pasokinet ir su vaikstyne pavaiksciot, o jau pabaigoj ir duse pasedet, kas labai palengvino skausma, matyt tas vanduo veikia is tikruju. Na o pats gimdymas, tai greitai - tik klausyt klausyt ir dar karta klausyt ka sako, kaip kvepuot, kada stumt kada ne. Kai uzdejo leliuka, net negalejau patiket, kad cia mano
- neapsakomas jausmas tikrai!!!
Sezamiukas parašė:
Oi tikrai atrodo. Mano terminas rugpjūčio gale, tai jaučiuosi lyg viena nėščia ir beliksiu čia, o kitos pagimdys![]()
Zinai kaip sako daktariukai nuo 37 sav gali pagimdyt bet kokia minute o plius tokie karsciai tad nenustebki kad ir tu i pasimatyma su lialiuku isvaziuosi .
emivita parašė:
Man irgi atrodo, kad cia tie karsciai paansktino mumis taip pat. Oi as tai is vis nesupratau, kad man cia jau saremiai prasidejo, net nenorejau dar vaziuot i li…
O kamuoliai kiekvienoje gimdykloje yra ar paprašyti reikia?
Ir dar įdomu ar duše ten galima kažkaip prisėsti ar tiesiog stovėti reikia?
emivita parašė:
Man irgi atrodo, kad cia tie karsciai paansktino mumis taip patd cia mano
- neapsakomas jausmas tikrai!!!
![]()
Na kaip sklandziau visai viskas .saunu kad ilgai kankintis neteko o ar plysai? Kaip su maitinimu reikalai?tetukas buvo salia, jei jo tai kaip regavo???
Sezamiukas parašė:
O kamuoliai kiekvienoje gimdykloje yra ar paprašyti reikia?
Ir dar įdomu ar duše ten galima kažkaip prisėsti ar tiesiog stovėti reikia?![]()
nezinau ar kiekvienoj, musu nebuvo, tai akusere atnese pati pasiule. O duse, tai sedejau, nes neistovetum per tokius skausmus
Mergiukai dar vienas nuotykis ir staigmena kuri nustebino mane ryte.
Dukrai 8 metu proga padovanojom ezi namini keturpirsti.pavadino ji Spygliu.Patinelis 4 menesiuku.
Ir ka jus sau manot per sia nakti is patinelio patapo patele Spygle kuri sia nakti susilauke 4 eziuku.
Stai ir Kikos pardavejos tikino kad berniukas o cia eziene
Mur miau parašė:
Mergiukai dar vienas nuotykis ir staigmena kuri nustebino mane ryte.
Dukrai 8 metu proga padovanojom ezi namini keturpirsti.pavadino ji Spygliu.Patinel…
Su dar vienu pagausėjimu
Aš vaikystėje pirkau iš Kikos dekoratyvinę žiurkę, tai irgi nusipirkau 5 in 1
Mur miau parašė:
Kas cia per vaistukai?
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai