Pugzliukas parašė:
Na o man tasius toks gumulelis buvo. O jau skauda pilvo apacia kad nepaainu susirietus einu
Jeigu pilvo apacia labai skauda patarciau vykti i ligonines priemima, kad apziuretu. Maza kas gali buti.
Pugzliukas parašė:
Na o man tasius toks gumulelis buvo. O jau skauda pilvo apacia kad nepaainu susirietus einu
Jeigu pilvo apacia labai skauda patarciau vykti i ligonines priemima, kad apziuretu. Maza kas gali buti.
kami91 parašė:
Aš atvirai pasakysiu, neįsivaizduoju ką daryti. Mano terminas buvo vakar, ginekologė kito susitikimo laiko nepaskyrė, kamščio jokio dar nebuvo, o pilvas ir tas nenu…
Na mano situacija panasi,terminas buvo 8,pilvas nenusileides,kamscio nebuvo,nieko neskauda. Jeigu nepraeis nugaros tai manau bandyk nueiti pas savo gine
vaidalike parašė:
Jau net nezinau ka labiau skauda ar pilvo apacia ar gaktikauli. Bet sakau vos vos paainu
adriuke parašė:
pirmas dienas maitinau kas tris walandas reikedawo zadinti, db pats atsikelia ir maitinu. ismaitinu abi krutis tada paguguojam , pakalbam, pawerkiam ir wel walgom…
Maniskis irgi pavalgo, pasidiro, tada vel valgyt praso, biski dar pazinda ir miega
ir tada vel isnaujo
o kai paverkia ilgiau jei pampi keiciam ar pan tai tada isvis kaip zveriukas griebia
warliukas parašė:
Maniskis irgi pavalgo, pasidiro, tada vel valgyt praso, biski dar pazinda ir miegair tada vel isnaujo
o kai paverkia ilgiau jei pampi keiciam ar pan tai tada i…
Vat maniskis irgi panasiai - pavalgom pirma uzejima, nusikakojam, tada pasikeiciam pampersa, tada vel pavalgom, gal dar kartais biskuti pasizvalgom, pagyvenam
ir tada vel uzmiegam
del pienuko tai iki menesio turetu susireguliuoti,bet reikalingas nemazas kiekis skysciu pienuko gamybai.Kiek pamenu man ir nugrauze ir skausmo buvo.ir daznai daviau papuka kad tik gamintusi pienukas,kol net reikejo prie ciulptuko pratinti,nes atpilinet labai pradejo.bet skysciu tai po kokius tris litrus isgerdavau ir maitinau iki metu.
Pugzliukas parašė:
Jau net nezinau ka labiau skauda ar pilvo apacia ar gaktikauli. Bet sakau vos vos paainu
Man pavyzdziui jau nuo 7 men. skaudejo visa tarpkoji, nes vaikutis labai hiperaktyvus. O jei ilgiau pasedziu ar paguliu arba greitai paeinu, tai is viso labai sunku atsikelti ir pakelti kojas eiti kazkur. Vaikutis nuo pat pradziu pamego desini sona ir visa apacia, kaires puses sono net neliecia. Todel man ir skauda, nes kai spiria ar dauzia net pajuntu kai skausmas kaip kokia elektros iskrovos srove nueina tiesiai i tarpkoji. Siaip gaktikaulis gali skaudeti ir delto, kad apacioje pleciasi kaulai. Man dar pavyzdziui ir silpna pasidaro, pradeda pykinti. Cia matyt kaip kam.
adriuke parašė:
ne tai kad leido o daugiau sake nepamirskit telefono
Kaip faina
stai as po apziuros,jau galvojau nakti gimdysiu,bet klaidingai mano lelius signalizavo
per savaite priaugau 2,5kg nors nuo kaledu stovejo svoris,tai gine is syk pasake kad dar negimdysiu,nes pries gimdyma svoris krenta,dar pasijuoke kad ligoninej vietu ner ir reikes kolidoriuj gulet
kaip tarybiniais laikais
sake palaukt keleta dienu
tada uzkele ant kedes ir jau rimtai pasake kad sulauksiu iseiginiu,galvyte zemai ir tik 1cm atsidarymas.taigi teks susitaikyti su sunkumais ir laukti
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai