Klora parašė:
O jum neskauda klubu vakarais kaip atsigulat? Siaubas negaliu gulet kaip maudzia vartaus nors sunku labai bet tai ant vieno sono tai ant kito ir taip visa nakty![]()
skauda ir gimda skauda ir nugara skauda
Klora parašė:
O jum neskauda klubu vakarais kaip atsigulat? Siaubas negaliu gulet kaip maudzia vartaus nors sunku labai bet tai ant vieno sono tai ant kito ir taip visa nakty![]()
skauda ir gimda skauda ir nugara skauda
sirdute25 parašė:
skauda ir gimda skauda ir nugara skauda![]()
O siaube
Klora parašė:
O siaube![]()
niekis pripratau laukiu galo greiciau
sirdute25 parašė:
niekis pripratau laukiu galo greiciau![]()
Man naktis yra sunkiausia
laukiu ir as jau nors baimes pilnos kelnes bet nusiteikus kad vistiek reikes juk su pilvu visada nebusiu tad reikia tik stiprybes ir bus viskas gerai jum nedaug jau liko bet kada galit gimdyt man tai dar truputi laiko yra
Klora parašė:
Man naktis yra sunkiausialaukiu ir as jau nors baimes pilnos kelnes bet nusiteikus kad vistiek reikes juk su pilvu visada nebusiu tad reikia tik stiprybes ir bu…
vat pirmakart iki galo datempta tai taip sunku man
sirdute25 parašė:
vat pirmakart iki galo datempta tai taip sunku man
O ko laukiate ? Nes matau du berniukus turite
Klora parašė:
O ko laukiate ? Nes matau du berniukus turite
kazko
sirdute25 parašė:
kazko![]()
Svarbu kad viskas gerai ir sveikas
Klora parašė:
Svarbu kad viskas gerai ir sveikas![]()
tas jo
ko nemiegat?
ech merginos mane dabar pietu miegas uzpuole jau kokia ketvirta diena,tai siandien pamiegojau ir aisku man dabar kaip koks 6h vakaro
nieko vyras dar is darbo negryzo,tai galiu as cia smaukytis
remuo vel griauzia,jau uzkniso vien del remens noriu greiciau gimdyt,nes tuoj isgriaus visa skrandi
jau kefyra vietoj arbatos tuoj gersiu,bet vienintelis kuris padeda,o dabar ir nebeturiu,tai grys vyras sake nuves iki pardes,o as kadangi siandien iseiginiavau niekur nejau reikes prigriebt dar kokiu vaisiu
sirdute kaip senai is taves besigirdejo,jau galvojau pasilabinsi su gerom ziniom,bet matau dar neskuba
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai