viva parašė:
Jau kokie 2cm :)))
Is ko tu sprendi?
viva parašė:
Jau kokie 2cm :)))
Is ko tu sprendi?
cheles parašė:
na bet cia vat nuo poziurio ir priklauso matyt labai labai daug... jei galvoji, kad oi kaip skauda, isitempi, blokuoji raumenis - to pasekoje sudetingeja visa veikl…
Teoriškai pritariu, bet praktiškai... Bent jau pirmo gimdymo metu per sarėmius nieko negalvojau ir nelabai save kontroliavau, nors gyvenime esu ir skausmui pakanti, ir savitvardos turiu.
Linulytea parašė:
Aš irgi daug judėjau ir judu bet vat nepasiduoda maniki 7 mėn i paskaitas autobusu važinėjau, puse metu gyvenam remontuose tai ištisiniai dulkių valymai, plovim…
del to ir neveikia visi liaudiski "skatinamieji"
jei guletum lovoj visus 9 men, tai dabar issiplautum langus ir jau galetum vaziuot i gn
o dabar organizmas priprates prie veiksmo..
as irgi jau kalbinu savo kavalieriu kad lystu lauk
MorenaPasion parašė:
Is ko tu sprendi?![]()
Iš vardo šrifto
Čia tik pajuokaut noriu, tikiuosi, Aurelija neįsižeidėt.
cold_star parašė:
O mum aiskino alergologas atejes i paskaita, kad reikia nepersisitengti su racionu mamytem. Nes prisiskaiciusios internete mamos atsisako vos ne visko. Duonos negal…
na nebutinai nuo tos duonos ar glitimo vaikas reaguos
bet pvz jei yra didele tikimybe, atsisakai kuriam laikui ir matai - yra reakcija ar ne
viva parašė:
Teoriškai pritariu, bet praktiškai... Bent jau pirmo gimdymo metu per sarėmius nieko negalvojau ir nelabai save kontroliavau, nors gyvenime esu ir skausmui pakanti,…
bet kiek pamenu - per saremius gulejot lovoj ir nejudejot..
dabartinis planas kiek kitoks ir labai linkiu, kad jis pavyktu ;)
cheles parašė:
bet kiek pamenu - per saremius gulejot lovoj ir nejudejot..dabartinis planas kiek kitoks ir labai linkiu, kad jis pavyktu ;)
Tas tiesa
Liepinukas89 parašė:
as irgi noriu 2 cm![]()
gaila pas mus netikrina kiek prasivere ar isvis prasivere... man paciai idomu... pati negaliu pasitikrint
![]()
Ir pas jus jau kokie 2cm
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai