romano parašė:
O as kad ir saugojaus, tikrai nesusalau, snd guliu su 39.3 temp. Ziauru.... kaip sunku.
Susalt ir nereikia, seimos daktare sake, kad dabar daug zmoniu taip karsciuoja. Mano vyresnelis 3paras taip karsciavo.
romano parašė:
O as kad ir saugojaus, tikrai nesusalau, snd guliu su 39.3 temp. Ziauru.... kaip sunku.
Susalt ir nereikia, seimos daktare sake, kad dabar daug zmoniu taip karsciuoja. Mano vyresnelis 3paras taip karsciavo.
greta4321 parašė:
Pagaliau atsirado mamyte kuri irgi šildo mišinuka![]()
Mano sese irgi sildydavo ir nieko viskas gerai,uzaugo panele liuks
Siaip daug ka negalima daryti ir nerokomenduojama,bet kiekvienas pasirenka kaip skaito teisingai
griteee parašė:
Man mama patare nuo isutimo naudoti paprasciausia bulviu krakmola pasaka pasibarstom pazastytes ir uzpakaliuka nera jokiu isutimu nors su pazastytem jau butume ture…
Mes taip pat naudojame krakmola ir mums padeda
Torri parašė:
Prie rimtu viduriu bedu lepicol kaip mirusiam zvakejau n kartu ji bandziau, tai tik pinigai i bala ismesti.
tikrai, man irgi taip
Turtas parašė:
Kokias galima duoti pagerti gerasias bakterijas? t.y. domina pavadinimas
Bifovala, gefilus, biogaia. Man geriausi biogaia
Mano mažiukus per diena tustinasi ne viena karta ir skystai bet kai jis nori issitustinti tai lb steni stanginasi ir galiausiai kai daro tik truputi padaro poto ir vel raitosi, kol padaro. Kartais nezda tada nurimsta tai per visa tai maziukas net pamiegoti normaliai negali kai paklausiau midwife ji sake normalu maziukas gerai tuštinasi nekietai ( mate pamperi kaip tik buvo padares ) tai nzn gaila maziuko, nzn kaip galėčiau jam padėti.
zana123 parašė:
aas dodu..mums nieko nepadeda..draugei tik isai padedavo
O kur pirkot? Ir kiek duot galima? Kokia kaina? Ziuriu lt nera ju, tik skelbimuose.
BeFree parašė:
Bifovala, gefilus, biogaia. Man geriausi biogaia
Aciu
ataner88 parašė:
Mano mažiukus per diena tustinasi ne viena karta ir skystai bet kai jis nori issitustinti tai lb steni stanginasi ir galiausiai kai daro tik truputi padaro poto ir…
Na nebent koki masaziuka ar kojyciu lankstyma isbandyt. Siaip leliukai taip daro, nes dar nera ivaldytas pas juos tustinimosi procesas.
greta4321 parašė:
Pagaliau atsirado mamyte kuri irgi šildo mišinuka![]()
As Taip pat sildau
vakare pries miega Daug nesuvalgo , gal mp daugiau pavalgo, bet daraus visad 120ml
tai jei puse lieka, i saldytuva , ir sekanti maitinima ,t.y. nakti sau suvalgo graziausiai ;)
1-2 kartus per para pasildytas likutis tikrai manau nera tragedija
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai