ferfela parašė:
Mamytes kiek ilgiausiai jusu maziukai nesitustina? Mano mazyle jau 2diena nesitustina nei truputi... Kazkaip neramu truputi tiesiog laukti kol pasitustins ar kazkai…
As maitinu mp, daugiausiai nesitustino 4 dienas.
ferfela parašė:
Mamytes kiek ilgiausiai jusu maziukai nesitustina? Mano mazyle jau 2diena nesitustina nei truputi... Kazkaip neramu truputi tiesiog laukti kol pasitustins ar kazkai…
As maitinu mp, daugiausiai nesitustino 4 dienas.
OlgaVan parašė:
kokios firmos ciulptuka ciulpia jusu mazylis? nupirkome NUK, tai nenori imti, gal su ciulptuku geriau...
Musu avent ciulpia, vyresnelis irgi toki pat ciulpe.
ferfela parašė:
Mamytes tos kurios maitinat nakti,jus pacios mazylius zadinar naktiniam maitinimui ar patys kudikeliai jus pazadina?nes manoji jau beveik visada ismiega nuo vidurna…
Na musu bernuzelis pats atsikelia nakti kas 3-5 val.
Manoji neima ciulptuku, tai nutariau ir nesiulyti. Kazkaip nesuprantu as ju esmes ir naudos. Mano nuomone tokia - jeigu vaikas verkia, tai vadinasi jo poreikis kazkoks nepatenkinamas ir reikia surasti priezasti. Vaikas nurims ir neverks, o ne ciulptuku uzciaupti reikia leliuka. Kol kas man nesugebejo niekas isaiskinti priezasties, kodel vaikui reikia duoti ciulptuka, tai pati nesiulau. Na bet kiekvienam savo ;)
Mollie parašė:
Manoji neima ciulptuku, tai nutariau ir nesiulyti. Kazkaip nesuprantu as ju esmes ir naudos. Mano nuomone tokia - jeigu vaikas verkia, tai vadinasi jo poreikis kazkoks nepatenkinamas ir reikia surasti priezasti. Vaikas nurims ir neverks, o ne ciulptuku uzciaupti reikia leliuka. Kol kas man nesugebejo niekas isaiskinti priezasties, kodel vaikui reikia duoti ciulptuka, tai pati nesiulau. Na bet kiekvienam savo ;)</blockžquote>nu as pvz duodu ciulptuka nes ji kitaip uzmigs tik su papuliu burnoj tai as geriau ciulptuka duosiu ir ramiai eisiu darytis namuose kazka negu gulesiu su ja lovoj kad papas butu salia ;)
Mollie parašė:
Manoji neima ciulptuku, tai nutariau ir nesiulyti. Kazkaip nesuprantu as ju esmes ir naudos. Mano nuomone tokia - jeigu vaikas verkia, tai vadinasi jo poreikis kazk…
as irgi betkada jo neduodu, bekada jo ir neimtu, bet pvz jei ji isalksta, o tuoj pat negaliu duoti valgyt (tarkim esam isejusios, ir jau einam link namu ir liko kelios minutes), tai tute padeda jai apsiramint, arba neina jai uzmigt, kai buna pervargusi, tai tute padeda jai apsiramint ir uzmigt, tik tokiais atvejais ir teduodu
loretjute parašė:
O man smagu kai galiu stebeti kaip ji prisiglaudusi prie manes, su papuliu, uzmiega
visi darbai pas mus palaukia, nes ju visada bus, o va ir vaikutis ramesnis, sypsosi nuolat, juokiasi
manau daug duoda tos kad kelios vakarines valandos salia
ferfela parašė:
viena karta buvo mano 3 paras nesitustino, o 4 pridejo...
hugo parašė:
O man smagu kai galiu stebeti kaip ji prisiglaudusi prie manes, su papuliu, uzmiegavisi darbai pas mus palaukia, nes ju visada bus, o va ir vaikutis ramesnis, s…
Na mes niekad neimam ciulptuko,pora kartu siuliau bet spjauna lauk. Esu girdejusi kad lyg dantukams,smegenelems gerai.
hugo parašė:
O man smagu kai galiu stebeti kaip ji prisiglaudusi prie manes, su papuliu, uzmiegavisi darbai pas mus palaukia, nes ju visada bus, o va ir vaikutis ramesnis, s…
As tik taip uzmigdau mazyle. bet vis pagalvoju, kaip dbr gerai, o kas bus, kai nebemaitinsiu mp, ir ji kitaip nesimigdys kaip iki siol
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai