MEKA parašė:
na taip, būna šitaip. Nors aš, kai laukiausi pirmojo vaikelio, tai sakiau pavadinsiu Kajum, ir kai jis gimė, paėmiau jį ant rankų... tinkamesnio vardo net neįsivaiz…
Mano pirmo berniuko wardas irgi kajukas
MEKA parašė:
na taip, būna šitaip. Nors aš, kai laukiausi pirmojo vaikelio, tai sakiau pavadinsiu Kajum, ir kai jis gimė, paėmiau jį ant rankų... tinkamesnio vardo net neįsivaiz…
Mano pirmo berniuko wardas irgi kajukas
Evveliute parašė:
Nu ką mamukai,matyt mažiukų gimdymo sezoną atidarysiu ašnubėgo dieną vandenys,atvažiavau į ligoninę, ir paguldė
kadangi niekas dar nevyks…
Didziausi sveikinimai
Bela24 parašė:
cia kreipsiuos daugiau i jau gimdziusias mamytes - o koks jausmas, kai vandenys nubega?man istrigo poros bendradarbiu pasakymas, kad jos net nesusiprotejo, ka…
Na man kai nubėgo vandenys - akimirką prieš dar girdėjo tokį įdomu garsą duslų - pokšt...
Bela24 parašė:
cia kreipsiuos daugiau i jau gimdziusias mamytes - o koks jausmas, kai vandenys nubega?man istrigo poros bendradarbiu pasakymas, kad jos net nesusiprotejo, ka…
Kai man nubego nakti vandenys tai akimirka pagalvojau kad apsislapinau lovoj
bet kaip atsistojau eit i WC supratau kad tai vandenys nes slapima tu gali suvaldyti cia tiesiog bega,varva. Dar pas mane jie buvo skaidrus su baltom priemaisom,tai ir supratau kad cia vandenys
Nububu parašė:
Na man kai nubėgo vandenys - akimirką prieš dar girdėjo tokį įdomu garsą duslų - pokšt...![]()
Pries kokia savaite pasilenkiau paziureti per langa ir isvirdau toki kaip tu sakai pokst garsa..nesupratau kas ten buvo,pragulejau po to visa likusia diena bet daugiau nei skaudejo nei dar kas nesidare..
tik tas keistas garsas nugasdino :/ o kazin kas pasidaro kai poksteli?
judoshiukas parašė:
O mes savo bernužėliui galvojam tarp "Benas" ir "Gustas"Gal Benas arčiau...
Benas ;)
Bela24 parašė:
as is miegu netpabudau kaip vandenys plyso
toks lyg baliono sprogima butu,pokst
o tada bala didziule ir vis tiek vandenys siek tiek tekejo
Bela24 parašė:
Man nubego vandenys diena pamiegojus pokaituko lovoje. Tiesiog toks didelis pliupsnis. kai pasokau is lovos dar vienas pliupsnis. na aisku buvo,kad tikrai ne slapimas
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai