padima parašė:
Na ka mamukesmane jau ruosia CP po pietu klecka savo pamatysiu
![]()
Gražasus susitikimo
padima parašė:
![]()
Gražasus susitikimo
padima parašė:
![]()
sekmes didziausios
padima parašė:
baik tik cia man! As vakar pareinu koridorium is procedurinio ir leliukas kazkieni taip verkia
gryzau i palata pati apsiverkiau,o ko nezinau
![]()
Na prajuokinai, tai skaniai juokiausi is pat ryto nuotaika pakelei
Ir aisku sekmes susitikime su leliuku, butinai pranesk naujienas
agniushkaber parašė:
Sveikutesnu laukiam ziniu kaip ten viskas seksis per cp
oj o su rukstim as ir galiu nuprotet... ne kiek skrandi man eda, o gerkle... bijau net kanors I burna…
Merginos pasidalinsiu savo patirtimi, kai rūgštys mane varė iš proto žiauuuuriai, nuo 16 val nevalgiau, nors liliuku eidavau 23, nes kitai negalėdavau prigult dėl jų. Ir dieną sėdėdavau lovoje, o nepriguldavau. pasipasakojau gydytojai per vizitą, tai ji man, koankščiau nesakėt..... patarė nusipirkt BASICA VITAL granules. Ten mikroelementų derinys, kuris reguliuoja rūgščių šarmų pusiausvyrą. Ryte dozę granulių išgeri ir vakare. Pačią pirmą dieną pavartojus, pasaulis nušvito kitaip. Man viskas susitvarkė idealiai. Norėjosi gydytoja net išbučiuoti, būtinai kai apsilankysiu, padėkosiu. Tai va. Jau planuoju pirkti kitą pakuotę, nes iki nėštumo galo lyg ir 4 savaitėlės, o kas ten žino......
iniukaz25 parašė:
Laba visoms, na va as po daktares tai streptokoko B tytimas geras viskas ciki, tai labai gera pasidaresake daktare galiu gimdyti jau
![]()
![]()
Kad tai nuo musu priklausytu,uzsimanei ir gimdai
padima parašė:
![]()
Kaip faina,sekmes jums! Baltas pavydas
Sandra da parašė:
Kad tai nuo musu priklausytu,uzsimanei ir gimdai![]()
va butent
bet jau kada musu dziaugsmeliai sugalvos tada ir bus
Labutis,
Kaip laikotės?
Manau Jums tikrai pravers
Pagalvojau, pasidalinsiu naudinga info, kur kas ir kaip vaikui gimus
1. Naujagimio gimimo registravimas.
Formą galima užpildyti internetu.
https://mepis.vrm.lt/paslaugos/-/asset_publisher/jTv8/content/naujagimio-gimimo-registravimas?_101_INSTANCE_jTv8_entryDetailView=true
Jungtis per sistemą MEPIS.
Užpildžiau, po 20 min. gavau patvirtinimą, kad jau galiu atsiimti vaiko gimimo liudijimą Civilinės metrikacijos skyriuje.
Šį reikalą galima susitvarkyti jau ligoninėje, tik gavus dokumentą apie vaiko gimimą.
2. Pirmą dieną grįžus namo užsiregistruoti poliklinikoje. 10 vaiko gyvenimo dieną reikės jau apsilankyti arba ateis pati seselė į namus.
3. Deklaruoti vaiko gyvenamą vietą savo seniūnijoje. Mums reikėjo šių dokumentų: išrašo iš registrų centro (ten turi būti nurodyta kas buto savininkas), pasų, vaiko gimimo liudijimo.
4. Atsiimti valstybės dovaną - 1430 Lt - vienkartinė išmoka vaikui gimus.
GALIMA užpildyti prašymą internetu: https://www.spis.lt/
INFO:
www.socmin.lt/lt/seima-ir-vaikai/soc-parama-seimoms-vaikams/besilaukiancioms-kudikio-moterims-ww3g.html
Kur vykti: Kauno g. 3 (prie kablio)., Vilnius
--------------------------------------------------------------------
Ačiū už dėmesį!
Labas rytas mamytes
nu ir pripletkinot is ryto
padima - laikom kumščius, sėkmės tau!
Mano vyras ims ta menesi atostogu, tikrai pasinaudos proga, o ir pats labai nori namie pabut su seima
jau ir su darbu viskas sutarta
o as tai 2 metams imsiu, nes nu kur ta klecka reiktu det po metu
Kuri cia klause del vienodu bliuzonu?
taigi ten kur marskinelius gamina su uzrasais, pilna ir bliuzonu visokiu, esu macius ir kudikiams, tai ten galit uzsisakyt, kad pagamintu
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai