diana77 parašė:
taip parode eho kad vaikelis sveikas viskas issivyste tik negirdi ir neranda sirdeles plakimo.dar bandysim privaciai pasidaryt echoskopa peterbore lietuviu klinikoj…
Butinai saugok save ir laikykis
diana77 parašė:
taip parode eho kad vaikelis sveikas viskas issivyste tik negirdi ir neranda sirdeles plakimo.dar bandysim privaciai pasidaryt echoskopa peterbore lietuviu klinikoj…
Butinai saugok save ir laikykis
Labas rytas Mamytes,atejau pasiguosti. Isigyjau slapimo taku infekcija..
ir dar labai gerkle skaudet pradejo.. na zodziu visos bedos..matyt pasilpau.. Gyditojas israse antibiotiku Cefalexin,sake butinai gert nes gali pereiti i inkstus..
ar geret kuri nors nestuke antibiotikus ,nepakenke? Kazkaip pergyvenu..
Cranberry27 parašė:
Labas rytas Mamytes,atejau pasiguosti. Isigyjau slapimo taku infekcija..ir dar labai gerkle skaudet pradejo.. na zodziu visos bedos..matyt pasilpau.. Gy…
labukas, nebijok, mano sese irgi gere... kaip daktare sako jokie vaistai tau taip nepakenks kaip infekcija tavyje, taip kad ramiai sau gerk...
martyna741 parašė:
o man taip neramu...antra diena is eiles maudzia pilvuko apacia ne istisai bet tikrai daznokai...
nzn ar cia jau reik sunerimti ..
Labas,
Man gydytoja patarė pagerti magnio. Gal pamėgink blogiau nebus tikriausiai, o padėti gal padės
martyna741 parašė:
o man taip neramu...antra diena is eiles maudzia pilvuko apacia ne istisai bet tikrai daznokai...
ir man suskausta pilvuko apacia, reikia daugiau ilsetis
nepergyvenk, viskas bus gerai ;)
martyna741 parašė:
na as irgi kai maudzia isgeriu magnio,jo pastoviai negeriu,bet tik kai jauciu poreiki
praeina tikrai
martyna741 parašė:
labukas, nebijok, mano sese irgi gere... kaip daktare sako jokie vaistai tau taip nepakenks kaip infekcija tavyje, taip kad ramiai sau gerk...
uoj nu nuraminai,turiu iseiginiu dabar,tai jau begsiu i lovyte sirgti
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai