Claudia.. parašė:
Lauksim naujienų![]()
Šiaip jie čia nesako, bet aš tikiuosi patekti pas fainą scenuotoją, gal pasakys.... o jei ne, tai pasitelksiu savo aktorinius sugebėjimus, ašaras ir vis tiek išpešiu
Claudia.. parašė:
Lauksim naujienų![]()
Šiaip jie čia nesako, bet aš tikiuosi patekti pas fainą scenuotoją, gal pasakys.... o jei ne, tai pasitelksiu savo aktorinius sugebėjimus, ašaras ir vis tiek išpešiu
edita232 parašė:
mano vyras nori dar vieno sunasna o man tai nera skirtumo svarbu sveikas
bet noriu pradeti pirkti viska tai noriu suzinoti kas ten gyvena.nes mano vaikai…
Aš tai nesusilaikau, žinokit, pamatau ir perku, o dabar dar išpardavimai UK, tai išvis einu iš proto
Rafinuota_bohema parašė:
Aš tai nesusilaikau, žinokit, pamatau ir perku, o dabar dar išpardavimai UK, tai išvis einu iš proto![]()
na pati uk esu tai matau akys ziba man bet vyras vis stabdo
sako spesi
Rafinuota_bohema parašė:
Kad augintinis šeimos narys - labai šaunu, ir linkiu, kad viskas būtų geraiaš pati didelė gyvūnų mylėtoja
tris metus dirbau gyvūnų prieglaudoj tai labai li…
oho kokia tu saunuole
dabar prisiminiau lietuviska laida Lietuvos garbe man regis , kur vyko kovo 11 diena , kai zmogui suteikiama garbe ir prizas uz kazkokius garbingusm didingus padarytus darbus, tau tikrai vieta ten
musu katukas labai isskirtinis, ir labai protingas, as irgi visus gyvunus myliu be galo, mes su vyru svajojam apie sibirian husky, na bet niekaip nedristam nes zinom , kad jam reikia be galo daug demesio, salygu , na reikia tam tikrai pasiruost, kad suniukas jaustusi mylimas, o ne atmestas , gal ateity nupirksim
as labai dziaugiuos , kad tu pastojai, svarbiausia , kad nenuleidot ranku ir palaikot vienas kita, o kad isivaikint norint tai tikkrai didziule garbe ir pagarba, ne kiekvienas to nori, o juk cia toks garbingas noras
saunuoliai :)na cia matai labai , akd nera tokiu kompleksu kaip nestukem, bet paklausiu savo akuseres vizito metu , o del treniruotes su kamuoliu, tai jau seniai noriu, tik niekaip negaliu kamuolio isigyti
bet pasistengsiu kuo greiciau isigyti , nes kiek cia jau mum beliko vaiksciot ir dziaugtis pilvukais, tas laikas jau taip greitai praleks manau , siaubas .
odel knygu tai ir as sau ivairiu uzsisakiau su vaiko psichologija, kaip but gerais tevais ir panasiai
apie gimdyma uzsisakiau dar , noriu pasiruost tam, dar noriu pradet mokytis taisyklingo kvepavimo gimdymo metu, sako, kad labai padeda saremiu metu
Rafinuota_bohema parašė:
Šiaip jie čia nesako, bet aš tikiuosi patekti pas fainą scenuotoją, gal pasakys.... o jei ne, tai pasitelksiu savo aktorinius sugebėjimus, ašaras ir vis tiek išpeši…
Na linkiu, kad pavyktų išsiteiraut
edita232 parašė:
na tikiuosi ir as suzinoti mazu pamatysnes dirbu dar naktinej siandien ik 6 ryto o 14val skenas tai naktis prailgs man
![]()
Tai jau tikrai... na nieko,kaip nors... sulauksim
laikysiu už Jus, mergaitės, turinčias ryt sužinot, kumštukus
tikiuosi visos tursim naujienas
Claudia.. parašė:
Aš irgi labai džiaugiuos, dabar jau tik sūneliu, savo zuikučiu vadinu![]()
![]()
O kaip laukiu to rugpjūčio, tai šakėssss !!
:sirdele:…
jo jo, vasaros ir as laukiu
dar laukiu lietuvos kada viska pirksim
edita232 parašė:
na tikiuosi ir as suzinoti mazu pamatysnes dirbu dar naktinej siandien ik 6 ryto o 14val skenas tai naktis prailgs man
![]()
oho, dirbat nakti, nepavargstat?
as tai jau 5-6 savaite kai dirbau, tai leisgyve buvau.. norvegijoj nelabai leidzia nakti daktarai dirbti nestukems...
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai