Rasa B. parašė:
![]()
O šiaip sveriu tai visada 60. Bet kažkaip nepergyvenu, viskas nukris greitai. Tikiuosi
Rasa B. parašė:
![]()
O šiaip sveriu tai visada 60. Bet kažkaip nepergyvenu, viskas nukris greitai. Tikiuosi
nepergyvenkit del svorio nukris po gimdymo su laiku aisku, arba visas arba siek tiek pasiliks, as su anuo nestumu priaugau 18 kg, pirmus tris men nieko nepriaugau paskui iki 6 men vos pora kg, o paskui kai pustis pradejau tai maniau ir galo nebus
bet po gimdymo nukrito,bet ne visi, bet aisku as nesu dietu maniake ir sporto megeja, priaugo dar keli kg nes namie su vaiku, o pasivaiksciojimai parke ir pan, tai nuo ju nieks nekrenta
bet nesuku galvos del svorio, nes esu sveika ir gerai jauciuosi, nedepresuoju, kad esu stambesne negu kai kazkada buvau lieknuole
Agnestaa parašė:
geras vezimelis, as turejua ir tebeturiu tutis hugo, tvirtas labai, tik UK man jis per didelis siek tiek buvo, bet nieko viskas normaliai
man tai jis labai patinka atitiko wiska ko ieskojau
silwiya parašė:
as pirkau tutis zippy natural![]()
As taip pat planuoju is Lt siustis zippy vezimeli.
ir spalvytes grazios...cia Prancuzijoj dauguma juodi ir pilki...o as noriu salvingesnio
ir aisku kokybes.
Cike parašė:
As taip pat planuoju is Lt siustis zippy vezimeli.ir spalvytes grazios...cia Prancuzijoj dauguma juodi ir pilki...o as noriu salvingesnio
ir aisku kokybes.
man labai grazus tutis pia ,, spalwos kokios bet turiu pazystama gamykloj tai sake nepirkt nes ju rinkimas nekoks.. sake tutis waves ir tutis natural patys geriausi
o skirtumas 200lt wien tik del tu bangeliu tai nzn
o pia turi amortikus ant remo ir jie pareina wa kame beda
na ce tokia info gawau as
juoduke. parašė:
o as pirksiu willi way nes zipiuko ratai ir remas nepatinkanors seip liuksiskas vezimelis apart tu 2 dalyku... plius willi way yra patobulintas varijantas zipiu…
labai i zipius panasus juk gamintojas tas pats
siaip faini
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai