2014.10.29 12:53 (prieš 6 m.)
Mano meniu dazniausiai:
tik atsikelus stikline vandens butinai;
ryte kokia avizu ar kita kose;
tada po kokiu 2 val vaisius - obuys ar kriause;
pe pietus dazniausiai kokia sriuba, stengiuosi del viduriu bent kas 2 diena ja suvalgyti;
tada popiet sayja riesutu arba koks vaisius, sokolado juodo siek tiek;
vakarienei koks troskinukas, zuvis, salotos arba sriuba, jei per pietus jos nevalgiau, kartais varskeciai ar apkepas varskes.
Savaitgaliais pusryciams buna kokie blyneliai, siaip pietums kokios lazanijos pagaminu. Savaitgaliais daznai valgome ne namie, tai paskanauju ir susiu, ir tartara kartais suvalgau, aisku jei istaiga "patikima". Zodziu savaitgaliaus leidziu labiau sau atsipalauduoti, bet darbo dienom nebe
Buna visokiu protrukiu saldumynams, kai jie buna nevaldomi, tai tada kitas kokias 2 dienas ju atsisakau.
Geriu vandens apie 2-2,5 ltr per diena, pora kavos puodeliu su pienu, naturalias sultis karta per diena butinai, arbatas ivairias.