gaivileee parašė:
Didinas tai didinas, bet kai jau pati jautiesi nepatogiai tuomet nekas, o del pilvo as kazkaip nepergyvenu, idejus daug darbo galima susitvarkyt...
Beje didelis dar pilvelis likes ?
gaivileee parašė:
Didinas tai didinas, bet kai jau pati jautiesi nepatogiai tuomet nekas, o del pilvo as kazkaip nepergyvenu, idejus daug darbo galima susitvarkyt...
Beje didelis dar pilvelis likes ?
kyccaa parašė:
Man irgi visai nedaug padidejo, Tai gal sugris viskas i vietasBet as del pilvo baiminuosi, kad jis nebesumazes...
Aha, pilvas baisus... geda aptemptus rubus nesiot
kyccaa parašė:
Labai jau letai jis man traukiasi, kol kas Darau atsilenkimus, nors atrodo, kad Taip Ir liks toks...
As dar kolkas nieko nedarau, nes dar pilva skauda
Jolkytte parašė:
matau, kad daug mamyciu dedates spirales! mano manikiuriste pastojo su spirale - 2 kartus! Dar turiu 2 drauges kurios pastojo gerdamos kontraceptikus. Aisku tokie a…
Tai, kad 100% apsaugo tik lytiniu santykiu nebuvimas arba sterilizacija.. visa kita yra siokia tokia rizika..
Viktorija-Adele parašė:
As dar kolkas nieko nedarau, nes dar pilva skauda![]()
Man irgi skauda, tikiuosi, nrprisidarysiu bėdų...
Jolkytte parašė:
matau, kad daug mamyciu dedates spirales! mano manikiuriste pastojo su spirale - 2 kartus! Dar turiu 2 drauges kurios pastojo gerdamos kontraceptikus. Aisku tokie a…
Mano draugė irgi su spirale dukart pastojo, o kita prieš tris savaites susilaukė dukrytės- pastojo gerdama kontraceptikus...
kyccaa parašė:
Labai jau letai jis man traukiasi, kol kas Darau atsilenkimus, nors atrodo, kad Taip Ir liks toks...
man po pirmo CP taip ir liko, tai dabar toks pat kaip po pirmo nestumo
man daktare sake, kad reik daryti pratimus iki 6 men. po gimdymo, sake jai nesutvarkysiu toks liks visam gvenimui, taip ir liko
tai dar 4 men turi ;)
raudni parašė:
man po pirmo CP taip ir liko, tai dabar toks pat kaip po pirmo nestumoman daktare sake, kad reik daryti pratimus iki 6 men. po gimdymo, sake jai nesutvarkysiu t…
Man irgi cp buvo... O ne, isprotesiu su tokiu, ne, ne, ne, ir toliau darysiu atsilikimus, gaila, kad kol kas daug ko negaliu valgyti - tikrai greičiau trauktusi jis...
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai