Viktorija-Adele parašė:
Jetus, o as galvojau, kad cia tokiai odytei dermatita konstatavopriminkit koki krema tepat?
Infladerm, biodermos atoderm intensive,ir physiogel, dar padrekinu sviestmedzio aliejum kad riebalinis sluoksnis būtų
Viktorija-Adele parašė:
Jetus, o as galvojau, kad cia tokiai odytei dermatita konstatavopriminkit koki krema tepat?
Infladerm, biodermos atoderm intensive,ir physiogel, dar padrekinu sviestmedzio aliejum kad riebalinis sluoksnis būtų
kyccaa parašė:
Mamytes, nutiko negeras dalykas man - nepaeinu beveik, tokie skausmai nugaroje, prie užpakalio, vakar prasidėjo, o naktį išvis taip skaudėjo, kad beveik nemiegojau.…
As pvz vezimeli masinoj laikau, todel jo nereikia tampytis. Jums taip neiseina? O siaip cia rimtas reikalas. Mano pazistamai nuo istisinio vaiko tasymo taip nugara surakino, kad teko vaistus leistis ir nebegalejo vaiko maitint..
Daiiva parašė:
Kada galvyte pradejo nulaikyt?![]()
Jau senokai
Aciu
Daiiva parašė:
kai gavot is ego laiska apie pasalpa, ten priskaiciuota jau su atskaiciuotais mokesciais buvo?
Buvo vienas neatskaicius,ir po to atskaicius mokescius,apie atskaitytus gavau diena pries prrvedima( 19 lygtais diena)
Daiiva parašė:
Sveikinam su Emute Godute
![]()
![]()
Aciu
Viktorija-Adele parašė:
As pvz vezimeli masinoj laikau, todel jo nereikia tampytis. Jums taip neiseina? O siaip cia rimtas reikalas. Mano pazistamai nuo istisinio vaiko tasymo taip nugara …
Oi kaip bijau to
Visos bėdos mane supuole. Galėčiau laikyti mašinoje, bet antrai mūsų mašinai tik nusipirkus variklis sugedo, teks remontuoti, o vyras dabar su mano mašina į darbą važinėja.
ikweeta parašė:
Buvo vienas neatskaicius,ir po to atskaicius mokescius,apie atskaitytus gavau diena pries prrvedima( 19 lygtais diena)
AAA tai atskaiciuos dar gausiu kita laiska pries pravedima gal
aurikii parašė:
As su radikulitu daug metu kovojau, bet po gimdymo kazkaip skausmai dingo![]()
tai negaledavau plikintis, nes tik vos kur susaldavau iskart prasidedavo s…
Registruosiuosi pas daktarus, nes geruoju čia man nesibaigs. Nustatys kas čia man, israsys gal masažu, diržą...
ikweeta parašė:
o pasirinkot taikyti ar netaikyti?
kyccaa parašė:
Oi kaip bijau toVisos bėdos mane supuole. Galėčiau laikyti mašinoje, bet antrai mūsų mašinai tik nusipirkus variklis sugedo, teks remontuoti, o …
Vaidute, visada yra iseitis, tik reikia gerai pagalvoti
nepersitempkit. Vaikuciui reikalinga sveika mama. O ir jus kesdama skausmus tikrai nesate zvali mamyte. Atminkit, kad laiminga mama- laimingas vaikutis. Todel pamirskit kuriam laikui sporta ir bent vezimo nebetampykit. Kitaip nemanau kad situacija pageres. Stiprybes jums
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai