Mamyyta parašė:
man praktiskai kiekviena diena skauda kirksni kairej pusej,praeina tik jei isguliu ir nieko nedarau ilga laika. o nuo praritos savaites dar ir gaktikauli skauda. ta…
Man irgi, skaiciau tai lyg ir del hormonu nestumo metu buna...
Mamyyta parašė:
man praktiskai kiekviena diena skauda kirksni kairej pusej,praeina tik jei isguliu ir nieko nedarau ilga laika. o nuo praritos savaites dar ir gaktikauli skauda. ta…
Man irgi, skaiciau tai lyg ir del hormonu nestumo metu buna...
Wiiki parašė:
Pasakos,kad zindant negalima pastoti,drauge pirma men pastojo.
Cia jei jau pastot neimanoma butu zindant,tai pametinuku mazai butu
evagel parašė:
Na,mano mama pedagoge,tai ji tiek knygu priskaicius,tai ir pasake,kad tos knygos nebent is neturejimo ka veikt skirtos paskaitytiviena kitai priestarauja
na,…
As ir grieztai pasakiau vyrui, kad vaikas miegos savo lovoj, kad bus pasiruosimas miegui tas pats ritualas , kad vaikas jau suprastu kad laikas miegot
ir tikrai tikiuosi, kad sugebes uzmigt be musu pagalbos
antulyteingrida parašė:
O man vakar dare ir si testabet pries einant suvalgiau sumustini, nes mano daktare sake pavalgyt
sake kad labaratorijoj sako nevalgyt, bet realiai tai visus r…
Pas mane irgi taip. Sake papusryciauti,ir po pusryciu turi butu praejus minimum valanda. Tada ima krauja. Gal nuo gydytojo ar salies priklauso..
O jus jau varda maziukui sugalvojot? Jusu vyras ispanas,taip? Koki varda rinksites lietuviska ar ispaniska ar tarptautini? O pilietybe kurios salies? Idomu kaip kitos mamytes masto siuo klausimu
vesta.jociute parašė:
As ir grieztai pasakiau vyrui, kad vaikas miegos savo lovoj, kad bus pasiruosimas miegui tas pats ritualas , kad vaikas jau suprastu kad laikas miegotir tikrai …
sekmės
vesta.jociute parašė:
As ir grieztai pasakiau vyrui, kad vaikas miegos savo lovoj, kad bus pasiruosimas miegui tas pats ritualas , kad vaikas jau suprastu kad laikas miegotir tikrai …
Gali is pradziu zyzti,verkti,bet reikia kantriems buti
siaip jie labai gerai manipuliuoja
evagel parašė:
Cia jei jau pastot neimanoma butu zindant,tai pametinuku mazai butu![]()
Tai vat butent
drauge vos infarkto negavo suzinojus,kad laukiasi
Sako is kur?
evagel parašė:
Gali is pradziu zyzti,verkti,bet reikia kantriems buti![]()
Manau, kad kaip pripratinsi taip ir turesi
kaip ir su nesiojimu pastoviu ant ranku ir supimu, jei nuo pirmu dienu vaikas bus nepaleidziamas is ranku tai bus meskos paslauga jam, o tevu lauks dienos ir naktys su vaiku ant ranku
vesta.jociute parašė:
Manau, kad kaip pripratinsi taip ir turesikaip ir su nesiojimu pastoviu ant ranku ir supimu, jei nuo pirmu dienu vaikas bus nepaleidziamas is ranku tai bus mesk…
Pirmomis dienomis ar savaitėmis jeigu maitinsite pati nebus įmanoma paleisti nemiegančio vaiko iš ranku nes jis norės papo. Nebent kišite tuštuką į burną.
Wiiki parašė:
Pasakos,kad zindant negalima pastoti,drauge pirma men pastojo.
Tai ir man taip atrodo,bet jei maitina mama pati vaika,tai IR jokiu kontraceptiku negali vartoti,tai lieka tik prezervatyvai arba susilaikymas?..
ar dar kokiu kurybingu metodu yra?
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai