saulyta parašė:
As pavalgiau avizu koses su puse stiklines lieso pieno vel degina nzn kur detis![]()
specialiai ieskojau kas nedidina rugstingumo..…
Tai,kad pienas vienas is tu produktu,kuris nerekomenduotinas turint problemu su rugstingumu ;)
saulyta parašė:
As pavalgiau avizu koses su puse stiklines lieso pieno vel degina nzn kur detis![]()
specialiai ieskojau kas nedidina rugstingumo..…
Tai,kad pienas vienas is tu produktu,kuris nerekomenduotinas turint problemu su rugstingumu ;)
patituke parašė:
As taip pat nekenciu, kai kisa savo nuomone!!! Nieko nesakau, kai tiesiog ja pasako, bet kai kisa ja ir dar per aplinkui suzinau, kad bando mano mamai aiskint, kad …
oo panasi situacija, tai man pasake, kad turiu per didelius oziukus
turiu juos nuramint, ux
saldele parašė:
O maniske uosviene isvis nesidomi busimu anukutoks vaizdas, kad jai isvis dzin, tai man ir tai yra ziauru! Nes mano mama tai ir rubelius perka ir klausineja vis…
nepergyvenk, pas mane karts nuo karto paklausia, ir tai kai vyras salia yra...tipo domisi...o mama yra mama, visada salia
Mamytes, tos kurios dar nematinote, bet ruosiates maitinti klausimas jums
:
skaitot gal kokia knyga apie tai, ar lankot kokius kursus, ar salia turit mama/drauge kuri nusimano siuo klausimu kas kaip , kaskiek laiko, kaip pienuka nusitraukti ir kaip ten viskas funkcionuoja?...ar tiesiog skaitot tevu darzelio forume?...
ar siaip gal kokiu naudingu patarimu turit tos, kur jau maitino?...kas kiek laiko, kaip krutis keisti ir ar reikia keisti ir t.t.
Soskes klausimu, kaip supratau, nuomones skirtingos, vienos,kad reik, kitos kad gal geriau net nepradeti.
evagel parašė:
Kokios jus jautriosateis laikas ir domesis
![]()
Man tai nulis emociju, gali ir nesidometi, nenori nereikia..
niekada nejauciau labai dideles simpatijos anai pusei, tai nenumirsiu jei ir nesidomes
bet bent is mandagumo juk nesunku paklausti kaip jautiesi
evagel parašė:
Rase ka gali ir ko vengti. Liesa piena rase,kad galima. Ryt virsiu vandeni ziuresiu ,kaip bus. Vel visa stemple nugrauze... Kava ryte su pienu geriau nieko nebuvo
mummyc parašė:
Juk nuo 22 savaites leliukai pradeda augti skirtingai tai cia normalu manau![]()
Ji pas mane nuo pat pradžių savaitę didesnė buvo
MargaritaGS parašė:
O pas kq tu eini poliklinikoi?![]()
Pas Toma Luza
jastytee parašė:
Pas mane lygiai tokia pati situacija, na jei ir pasiteirauja, tai nebent tik vyrui paskambinus, bet tik jau ne man.. mano mama ir mociute labai rupinasi, perka rube…
As irgi taip pat galvoju, kad as jau vaiko pas juos ten neveziosiu. Kaip jau patys sau nori. :/
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai