saulyta parašė:
Skaniai atrodo,bet nemegstu paprikos![]()
o man paprika kaip skanu, kai į kur nors ją pjaustau, tai net vieną valgau
saulyta parašė:
o man paprika kaip skanu, kai į kur nors ją pjaustau, tai net vieną valgau
Karole2 parašė:
Merginos mane žiauri zaraza užpuolė,mamau kad pienlige...ta vietelė israudusi,patinusi,skauda,niesti,tačiau išskyros nepasikeitė o pas gydytoją poryt..kenciu jau nu…
Zinokit as su tokia pacia bedele.. vakar kaip dejo niezet ir perstet ir nezinau jauciau kad tokia pabrinkus vietrle, bet isskyros taip pat nepasikeite.. as prasiploviau su soda.. siandien lyg ir geriau.. tik as manau cia gal man nuo sekso galejo biski but, gal nelabai sudreke ten buvo, tai biski pribruzino taip sakant
siandien turejau susitikt su gine, bet kadangi jos nebuvo tai iki penktadienio laukt turiu... siaip soda tikrai apramina..
saldele parašė:
o man paprika kaip skanu, kai į kur nors ją pjaustau, tai net vieną valgau![]()
As ir megstu, sultinga dar tokia kai buna, tai kaip obuoliuks man
o siaip labai skanu ifarsiruota paprika
saldele parašė:
o man paprika kaip skanu, kai į kur nors ją pjaustau, tai net vieną valgau![]()
Mano vyras ja viena valgo. Gal ne kiek nemegsu ,bet beria mane nuo jos. Vienos nevalgyciau bet i troskini ar guliasa idedu,bet tik ne zalia
siaip lb retai tik del vyro jos idedu.
antulyteingrida parašė:
O nu nieko sau :DD nu tikrai pirma karta girdziu.. mayyt tikrai daug kas pasikeite per dituos metus, nebent gal kokiuose kaimukuose jie turi savas tradicijas ar kai…
Mes vykome pas mano draugo motina kuri gyveno su ispanų ir jis su savo broliu ruošė ta paella..Aj dar papjauste chamono( berods taip vadinasi vytintas kumpis) aceit labai brangaus ir pan.mes su draugu paragavom po gabaliuką padekojom it nuejom miegoti,tai tas kaip įsižeidė kad mes nevalgem kad šuniui susere ta kumpį
o mes jį tortuga vadindavome
Karole2 parašė:
Aš apie Valencijos apylinkės snekuna aš buvau netoli Cullieros..žolė nepjauta ir nuvytusi nuo kaitros, kačių ir šunų išmatų visur pilna ir pan. O kai buvau 2014m…
Ai tai va apylinkese gali but;) as labai po valencija nesibludijau, tai nlb zinau
saulyta parašė:
Ta hummus pasta man patiktu tik ta sezamu pasta kazin ar pas mus yrakaip uzsimaniau valgyti tai sakes grobas groba ryt pradejo
![]()
Yra yra sezamu pasta.. mamos drauge darosi pastoviai ta humusa tai sake ta pasta nera labai pigi, bet jos ant ilgo uztenka
o sitas dalykas taixgelezies bomba ir aisku kitu vitaminu.. mesytes atmaina
Wiiki parašė:
Nu po gimdymo susiimsim ir vel busim grazios![]()
svarbiausia neuzsileisti ir pavyks (tikiuosi
)
Po nemigos naktų, manau, valgyt nesinorės ir kris viskas savaime
nes kiek teko skaityt, kad pradžioj labai nerekomenduojama sportuot
tik tada, kada gydytoja leis...
antulyteingrida parašė:
Zinokit as su tokia pacia bedele.. vakar kaip dejo niezet ir perstet ir nezinau jauciau kad tokia pabrinkus vietrle, bet isskyros taip pat nepasikeite.. as prasiplo…
Jau du kart su soda ploviau vakar ir šiandien..o kokiu santykiu tu ją skiedi?
Karole2 parašė:
Mes vykome pas mano draugo motina kuri gyveno su ispanų ir jis su savo broliu ruošė ta paella..Aj dar papjauste chamono( berods taip vadinasi vytintas kumpis) aceit…
Hahahha geras :DD jo jo, pas ispanus atsisakyt negalima, nebent pasakyt kad mesos nevalgai, tai tada jau isizeist negaletu:))) as kad ir kur benuvaryciau visiems sakau soriukas, bet su mesa nedraugauju, apart vistytes
bet siaip yra labaixkeistu ispani, tikrai....
saulyta parašė:
Viena juros gerybiu ,kita papriku nemegsta
atsidalintume
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai