Esmera parašė:
tokį kiškį per gimtadienį gavo dovanų. Iš Senukų jis. Yra 3 šviesos ryškumai.
Koks fainas
Esmera parašė:
tokį kiškį per gimtadienį gavo dovanų. Iš Senukų jis. Yra 3 šviesos ryškumai.
Koks fainas
Sokolade parašė:
Kokias naktines lempeles,projektorius naudojat? Dukryte turi fisher price karusele su meskuciais (groja lopsines ir projektorius yra ant lubu zvaigzdutes sviecia, y…
Gimtadieniui gavo katinuką:
https://m.aliexpress.com/item/32790467474.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32790467474&productSubject=-
Bet naktį vis tiek dega paprasta stalinė su silpniausia lempele, kaip nuo gimimo. Nes dalykai turi būti, kaip įprasta
Deena parašė:
Koks fainas![]()
Mielas toks, dar būna varlyčių, pandų. Bet pati nebūčiau pirkus, kaina nemaža jo (tik gal per akciją pirko), o lemputės nesikeičia, perdega ir viskas. Tik kad duoda 2 metų garantiją.
Sokolade parašė:
Kokias naktines lempeles,projektorius naudojat? Dukryte turi fisher price karusele su meskuciais (groja lopsines ir projektorius yra ant lubu zvaigzdutes sviecia, y…
Mes tokiu prisipirke i abieju vaiku kambarius. Visai paprastos, bet man patinka, kad i rozete jungiasi, o ne baterijos. Yra visokiu spalvu, man labiausiai melyna, nes tokia nei perryski, kaip balta, nei pertamsi, kaip raudona. Bikuvoj ar mokvezoj po pora euru.
Sveiki , manau nesupyksite kad rasau cia as su tokiu klausimu kada jusu vaikai pradejo kalbeti ?o gal dar nelabai ka pasako?auginu mergaite 1.9men vos pora zodeliu te pasako ant rankos suskaicioti galima atkartoti net nebando ir dar pasako mama bet cia tik sau nesutikslu kad kviecia mane . Seimoje kalbama 2 kalbom zinau kad taip sunkiau vaikui bet pradedu kazkiek nerimauti tai del to rasau cia gal kas pasidalins savo situacja
Aciu
lunnaa parašė:
Sveiki , manau nesupyksite kad rasau cia as su tokiu klausimu kada jusu vaikai pradejo kalbeti ?o gal dar nelabai ka pasako?auginu mergaite 1.9men vos pora zodeliu …
Nerimauti tikrai anksti. Ne kartą esu rašiusi šioje temoje, tad skaičiusių atsiprašau už vėl tą pačią istoriją
Trečias vaikas iki trejų metų žodyne turėjo vos keletą žodžių, bet viską suprasdavo, mokėdavo parodyti ar garsais išreikšti, ko nori ir t.t. Trejų ėmė ir prabilo, dabar juokiamės, kad galėtų ir mažiau plepėti. Pirmi vaikai anksčiau pradėjo kalbėti, "savo" kalbos neturėjo, iškart sklandžiai sakiniais dėstė mintis apie dvejus metus. Ketvirtasis ponas kalba tik atskirus žodžius, bet jie "sava" kalba, ne visi rišlūs ir aiškūs. Žodžiu, jei vaikui nėra kokio ryškaus raidos ar pan sutrikimo, tikrai neverta nerimauti taip anksti. Ir forumų mažiau skaitykite iš serijos "o mūsų stebuklėlis tai jau tiek ir tiek žodeliukų taria, skaito, rašo ir jau tuoj ginsis disertaciją". 😂🤗
lunnaa parašė:
Sveiki , manau nesupyksite kad rasau cia as su tokiu klausimu kada jusu vaikai pradejo kalbeti ?o gal dar nelabai ka pasako?auginu mergaite 1.9men vos pora zodeliu …
Maniškis iki dviejų metų šnekėjo atskirais žodeliai ir tų buvo gal 10, bet po antrojo gimtadienio kažkas atsirišo. Kai kurie žodžiai nėra taisyklingi, bet kalba jau ir sakiniais ir net ne iš dviejų žodžių. Tad tikrai dar anksti nerimauti. Pavyzdžiui, aš metų jau kalbėjau sakinukais iš dviejų žodžių, o mano brolis prakalbo virš trijų metų.
lunnaa parašė:
Maniskiui 2 metai ir sako tik kelis pavienius zodzius. Apie kalbejima sakiniais jam dar toli grazu
Aš su kitu klausimu, jau rašiau kad maniškei sunkiai sekasi su kalbėjimu. Tai va lankom ankstyvosios reabilitacijos centrą tai praėjom kursą šias metais tai sako tikrinkite klausa. Pas mus Klaipėdoj čia tikrino tai sakė kad viskas gerai. Bet jie neturi aparatų reikalingų. Tai va sako važiuoti į Kauną ar Vilnių. Gal kas gali patarti koki gera gydytoja ir kur geriau važiuoti. Kas buvo susidūręs su ausyciu problemom...
Kristina1988 parašė:
Aš su kitu klausimu, jau rašiau kad maniškei sunkiai sekasi su kalbėjimu. Tai va lankom ankstyvosios reabilitacijos centrą tai praėjom kursą šias metais tai sako ti…
Susidūrę su ausim nesam. Buvo tik adenoidų reikalai. Santaros klinikų Vaikų ligoninėje dirba nuostabus gydytojas V. Sakalinskas. Pas jį talonų gaut sunku, bet jis priima trečiadieniais ir penktadieniais, berods, nuo 7 ryto gyva eile. Reikia turėti šeimos gyd. siuntimą ir ateiti į poliklinikos registratūrą, užsivesti kortelę, kilti liftu į lor skyrių ir laukti prie kabineto. Dar ir privačiai gal kokioj Kardiolitoj dirba, reikia pagooglint
Bet Jums Kaunas būtų gerokai arčiau... Gal kas parašys
4 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai