Violack parašė:
Ar didelis perteklius buvo?
Tiksliai nepamenu bet gerokai virs normos. Bet cia pres 3 metus. Dabar jau beveik norma.
Violack parašė:
Ar didelis perteklius buvo?
Tiksliai nepamenu bet gerokai virs normos. Bet cia pres 3 metus. Dabar jau beveik norma.
Man tai tie visokie seminarai ir kiti bla Bla bla ne prie dūšios, geriausias seminaras man, tai motiniškas instinktas. Aš ir su pirmu miegojau ilgai ir nešiojau ilgai ir nieko, nenumiriau.... Dabar ir antras miega kartu, ir turbūt nešiosiu kol panesiu
aplamai, nematau tame problemos.
o tos visos paskaitos ir rekomendacijos kaip elgtis, kada ir kaip daryti, man tai didžiausia nesąmonė, gal dėl to kad pati pedagogė esu, tai nekenčiu kaip kas nors aiškina
Nutrija parašė:
Man tai tie visokie seminarai ir kiti bla Bla bla ne prie dūšios, geriausias seminaras man, tai motiniškas instinktas. Aš ir su pirmu miegojau ilgai ir nešiojau ilg…
Aš tų motinystės seminarų irgi nelankau ir nelankyčiau turbūt, tas mano minėtas seminaras buvo su pedagogika būtent susijęs, darbas siuntė (ir aš pedagogė), o vedė jį žmogus, turintis mažamečių vaikų, tai natūraliai ne tik apie auklėtojo, bet ir apie tėvo poziciją šnekėjo. Bet kokiam seminare galima sau kažką naudingo išgirst/išmokt, o ypač nenorinčiam vietoj stovėt pedagogui
dvinel.ana parašė:
As cia labai keistai jauciuosi. Keista bet nenoriu jos i lovyte perkelt. Man taip gera su ja megot. O kai megojo lovytej 1 nakti tai or pratupejau pre jos. Atrodo a…
Aš mažylės lovytę sandėliku pavertus
ten žaisliukai, merliukai, dekiukai,pagalvėlės sumesti
nu nenoriu aš jos ten perkelti, man smagu ją šalia miegant jausti, prisiglausti, pabučiuoti, užmigti jaukiai. Man pačiai jos reikia
lova milžiniška, trys suaugę žmonės išsimiegotų (jei nesispardo
) tai man jokių nepatogumų. Pramerkiu ryte akį, o jau ji stebeilijasi į mane akutes išpūtus ir besišypsodama
Tada techninis klausimas mamytėms, miegančioms ir su lelium, ir su vyru vienoj lovoj- kaip darot su kaldra?
mažiuką gi reikia per naktį perkėlinėt pagal maitinimo pusę... Mes turim 200x200 kaldrą, bet ir tos nevisad užtenka, jei pvz vaikutis vidury, tarp mūsų... Jo galva daug žemiau, tai ir tą kaldrą išlankstyt reikia, kad veidukas neužsiklotų. O jei miegotų su savo kaldryte, tai gautųsi tik, kai krašte jis turi gulėt. Svarstau, kaip čia pasipatoginus, kai su vyru po atskirom nenori miegot
jazzmineliai parašė:
Tada techninis klausimas mamytėms, miegančioms ir su lelium, ir su vyru vienoj lovoj- kaip darot su kaldra?mažiuką gi reikia per naktį perkėlinėt pagal maitinim…
Mes dukrytę su jos maža kaldryte atskirai klojam, kažkaip baisu man būtų po mūsų milžiniška guldyt :/ ir migdau ją krašte prie savęs, kai reikia maitint, pati perlipu iš vienos pusės į kitą, o kai ji užmiega, vėl pas vyrą grįžtu. Į viduriuką dažniausiai pasiguldom jau tik ryte, kai šviesu ir jau esam visi prasibudinę
Musu lelyte taip pat miega lovoje kartu. Taip daug lengviau nakti maitinti ir jausti ar jai viskas gerai
Kelios d tik labai daznai pradejo nakti valgyti,bet cia gal labiau ne del to kad taip greit isalksta,o kad vis dar pilveli papucia ir panasu kad dantukai neramina. O jusu leliukai ar vis dar turi problemu su pilvukais? O kaip del dantuku-ar yra kam dygsta ar isdyge jau? Man labai keista,kad pas manaja ne priekyje smegeneles paraude,o ties abiem virsutiniais iltiniais rausteleje ir toki lyg balti taskiukai yra..Seilejasi,kumstukus burnyteje laiko,vakare irzloka-matos,kad burnoje jau kazkas vyksta..
Klausimas toms kurios turejo problemu su migdymu ant rankų. Sakau problemu, nes man tai jau tampa problema, kai mažiausiai pusvalandį tenka nešiot ir supuot kol užmiega, ir jau šia savaite net naktį tenka ta pačia ceremonija atlikt.. o kiek dar idejimu į lovyte reikia padaryt, nes iš pirmo karto nepavyksta.. kaip įpratinot užmigti lovytėse be supavimu?
freedom parašė:
Klausimas toms kurios turejo problemu su migdymu ant rankų. Sakau problemu, nes man tai jau tampa problema, kai mažiausiai pusvalandį tenka nešiot ir supuot kol užm…
Dar neipratinau pas mus nuo pat gimimo su užmigimu problemos :/
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai