2017.04.27 12:28 (prieš 9 m.)
Debesyti , kaip as tave suprantu! Man taip buvo su pirmu vaiku , ziauriai sunku: nei draugų aplink daug , nei kokios veiklos , apart pampersai , nu viskas , kaip nepasakojai. Viskas susitvarke tik grįžus į darbą . Tai kad išlikt stipri ir žinok , kad amžinai taip nebus !!!! Ar vairuoji pati ? Jei taip , iš važiuok vakare valandikei belekur , muzika mėgiama garsiai užsileisk , tiesiog į prekybcentri nuvažiuok VIENA , nupirkti produktų ateinančiai dienai
as taip darau vos ne kas vakarą , man tokia palaima tamsiomis gatvėmis pralekt. Galų gale planuok vestuves, detalės, idėjų ieškok, labai suteiks tai laimės tau ! Gal dėl to man antro vaiko auginimas lengvai einasi , nes mano galva užimta gimtadieniais vestuvėmis, vyresnelio užsiėmimais ir tt.
Kas liečia fb norėčiau pasisakyti ! Aš nededu į fb ne įdomių negražių foto , nesiskelbiu, kad mums sudaužė masina nesenai ir tt. Todėl daug kam mano gyvenimas atrodo tobulas . Ir didžioji dalis tų, kurie Ale gyvena tobulai, tai tik ir kelia tobulas akimirkas sukeldami kitų pavydą! Tai nereikia manyti, kad visi kiti gyvena labai gerai . Va pvz mano pažįstama, nu šeima pas juos pavydėtinai, viskas kaip per sviestą. Bet tai tik žinutė, kurią ji pasirinko siųsti kitiems , mazai kas žino , kad jai krūties vėžys progresuoja.