turtelis parašė:
va va man irgi tas įdomu, todėl laiminga laukiu kol suims taip, jog klausimų nekilsbet o jei tada bus per vėlu jau lašinti antibus nuo streptokoko?
![]()
Aš vyrui sakau, kaip be jos aš gyvenau?! :)))))
turtelis parašė:
va va man irgi tas įdomu, todėl laiminga laukiu kol suims taip, jog klausimų nekilsbet o jei tada bus per vėlu jau lašinti antibus nuo streptokoko?
![]()
Ieva B parašė:
Bosh kondensacinė džiovyklė WTW855R9SN. Mano draugė tokią turi tai labai gyrė :)) šiaip renkantis svarbu būgno dydis ir dar kažkas ko nepamenu![]()
tiesa, o eina sustabdyti ir išimti kažkuriuos drabužius anksčiau, jei skiriasi storiai, kad kitų neperdžiovinti?
Ieva B parašė:
aš irgi jaučiu nerealus daiktas, tik reikia saviškį įtikinti
turtelis parašė:
![]()
Būtent, o man juos irgi susilašint reikia
Heracee parašė:
Sakykit kaip yra su ta mada, kad kai pagimdai vyrai kazka padovanoja? Ar cia kaip taisykle kokia ar tai visiskai nesureiksminama? Mano rate pazistamos gyresi, inter…
Negavau nieko
turtelis parašė:
tiesa, o eina sustabdyti ir išimti kažkuriuos drabužius anksčiau, jei skiriasi storiai, kad kitų neperdžiovinti?
Šito nebandžiau, bet sustabdyti eina
na gal kai pamatys kiek skalbimo , lyginimo persigalvos
turtelis parašė:
tai o aš žinai dėl leliuko ir užsisakiau naują tlf, kad gražesnės foto būtųir tada vyrą sugėdinau
sakau nusiunčiau mamai naujo tlf foto ir sakė "wow, tėvelio…
As irgi naujo telefo noriu,nors mano tik pries pusantru metu pirktas,bet kadangi mes visi apple fanai (vyriausia turi aipada,tetis turi aipada,7 aifauna),tai ir man reik 7to!
ten ziauriai gera kamera,fotkina kaip mano fotikas,tik skirtumas tas, kad mano fotikas 100 kart didesnis ir dar plius objektyvai
spurgyte5 parašė:
Na, mano visas dusas truko koki 20min, tai masazavau apie 10min tikrai abi krutis. Aisku, ta kur skauda - daugiau. O pieno su pientraukiu tikrai nedaug nutraukiau, …
As galvoju veliau pasidaryti arba zieda su merginu vardais ir datom,arba tatoo:)))
Ieva B parašė:
Šito nebandžiau, bet sustabdyti einana gal kai pamatys kiek skalbimo , lyginimo persigalvos
![]()
aha, sakiau būtinai apkrausiu visais skalbimais būtent jį, kad įsitikintų būtinumu ;D
smll parašė:
As irgi naujo telefo noriu,nors mano tik pries pusantru metu pirktas,bet kadangi mes visi apple fanai (vyriausia turi aipada,tetis turi aipada,7 aifauna),tai ir man…
tai jau duok užuominų vyrui
aš iphone nemėgstu, bet jų va kameros man irgi žiauriai patinka
bet dabar jau lyginant su senuoju Samsung s4 mini, tai jau vis šioks toks žingsnis žengtas su fotiko kokybe telefone
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai