pingvine parašė:
O ilgai masažuoji? Kiek pieno nutrauko po masažo? Aš pientraukio neturiu tai nežinau kiek reiktų išspaust to pieno;o
Na, mano visas dusas truko koki 20min, tai masazavau apie 10min tikrai abi krutis. Aisku, ta kur skauda - daugiau. O pieno su pientraukiu tikrai nedaug nutraukiau, pora ml, ten toks lasas buvo tam indely
cia Ieva B patare dar bandyt 4iom virs vaiko zindyt, tai man, asmeniskai, sitas nepadejo. Bet gal mano situacija kiek kitokia. Ir jeigu Aja valgo 40min, tai bus sunkoka isbut, nes mano maze iki 20min valgo, tai as jau raitydavaus, tai koja atkerta, tai ranka aptirpsta, tai nugara suskausta
o galiausiai ji pradejo nebeimt sitaip, muistytis baisiai, isikanda i papyti ir suka galva i kuria nors puse, tai tada vos ne apsisisiodavau
ir del pivuko, pas mus jis irgi pasiputes, siek tiek papyksta kol issipirdalioja. Mes duodam espumisan lasiukus, bet dabar jau nebe kaskart po maitinimo, o kai nepamirstu arba neuzmiega, nes sudetinga sulasint. Anksciau pries arba po kiekvieno maitinimo lasindavom
padejo
Svajotoja31 parašė:
Jergau tikrai
maniškė tai atpylinėja, papukas guzuotas vis, skauda, o pupa jam paskelbus streiką išvis, rėkauja kaip skerdžiama
Vis tiek pravers, tik kad veliau butume pirke ji
dar biski jauciasi, kad turiu krutine, kazkokia jautroka, bet lyg neskauda, tai tikriausiai gereja
Ieva B parašė:
Puiku kad tvarkosi
svarbiausia laiku pastebėti ir neapleisti, tada mastitas neišsivysto
Tai va, apie ta mastita visko prisiskaicius irgi, net skaiciau, kad pienas su puliais gali begti, tai taip issigandau, juk nesimato, ka maze geria is papuko.
vakar kai nusitraukiau siek tiek, tai iskart ziurejau, kad viskas ok pienukui butu
Jurgitukasss parašė:
As kazkaip net nesusimasciau apie dovanas :/ gal kokiu geliu ir faina gaut, bet dovana didziausia ir yra leliukas
turtelis parašė:
tai pagal trumpesnį tą ciklą kur skaičiavo, tai 5dienį būtų + 9 dienos po termino
o pagal realesnį termina ilgesnio ciklo būtų +5 dienos po termino
Aha, mano pazistama is vyro gavo auksinius auskarus, kai dukra gime.
o as tai nieko.
ai, dar net namioka vyrui numeciau, tipo "tavo mama sake, kad anksciau, kai gimdavo vaikas, tai vyras su gelem ir dovanom begdavo i ligonine. O kur mano dovanos?", tai jis sako "anksciau nieko i gimdykla neileisdavo, todel ir begdavo su dovanom".