Ieva B parašė:
man su duktyte buvo, kad jos foto įkėliau pas save, galvojau uždaroje draugių grupėje įkėliau, kol neptadėjo visi laikinti ir sveikinti.
Na, čia dar pusė bėdos
Burbuliukas35 parašė:
As is to paties klubo ? Vis galvodavau, ko cia mamos tiek pampersu daug sunaudoja...kodel as per puse maziau...ar per retai keiciu, ar vaikas negauna pieno pakankam…
Aš pusę šokolado suvalgiau 2 nakties traukdama pieną
et
Karolina_21 parašė:
Oho, kokie apartamentai
ir lėlytė kokia dičkutė fainuolė
Teressa parašė:
Sveikos iš ryto, su durnu kl ateinu toms, kurių vyrai ėjo 1 mėn tėvystės atostogų nesuprantu vienur rašo 30 kalendorinių dienų, kitur kol vaikui sueis mėn, tai as j…
Maniškie irgi kažką pripliončino žinau, gimė 27, parašė prašymą 28d, iki 27d, bet sodra mokėjo rodos nuo 27iki 26
tai realiai ir turėjo parašytnuo 27 iki 26, kai sueina mėnuo jau į darbą
Heracee parašė:
Aiiiii as ne tik kariauju su sloga, kosuliu ir uzkimimu bet dar ir akis nezymiai puliuot pradejo.. kas cia darosi pradejo pulti mane visokie s.... vakar niekur is n…
Taip, tobradex arba tobrex
Jurgitukasss parašė:
Ismuse mane is veziu tie daktarai
sako rinkis ar skatinam dabar ar dar palauksi treciadienio, nes pagal juos veikla vyksta :/ zodziu kaklelis jau sutrumpejes…
Nu taip super, laikykis pupule
pingvine parašė:
Mamos, viena krūtis pasidarė jautri. Gūziukų neužčiuopiu. Na tik pakietėja krūtis kai prisipildo. Bet šiaip viršutinė dalis jautri, paspaudžius jausmas lyg būtų mėl…
Dėl krūtinės - ko gero pupa kabėdama daug pieno užsakė, tiesiog išpampo, jei guzų nėra, ko gero gydymas vis tiek panašus, masažuoti, nutraukti rankom tik truputį, kad palengvėtų ir dėti kopūstą, dėl šaldymo jau nežinau, jis mažian gamybą pieno
Kad nerami pupa, ko gero Ieva teisi, pilvelio bėdos, gauna maisto ir iškart sureaguoja, stena, nes jaučia pilvely vis kažką, pupai buvo, kad ji nelb pakakodavologoninėj, tai masažas, kojyčių paspaudimas ir po to espumizaną davėm, tada sab simlpex
arba padėjo, arba taip sutapo kad praėjo. Būna kad stena ir db per miegus, bet vis tiek miega dažniausiai