Sesė ilgakasė parašė:
Parašykit, kaip seksis naudotbeje, kokį pirkot?
![]()
Butinai parasysiu kaip sekasi naudoti. Pirkau avent 4in 1, rinkausi tarp jo ir senesnio modelio 2in 1. Bet labai suvyliojo atsildymo ir pašildymo funkcija
Sesė ilgakasė parašė:
Parašykit, kaip seksis naudotbeje, kokį pirkot?
![]()
Butinai parasysiu kaip sekasi naudoti. Pirkau avent 4in 1, rinkausi tarp jo ir senesnio modelio 2in 1. Bet labai suvyliojo atsildymo ir pašildymo funkcija
SimonaFr parašė:
Štai toki turim
Ir as toki pirkau
Lakuja parašė:
O as asmeniskai padarau tyreles 2-3 dienom. Ir pasildau tik tiek kiek mazdaug suvalgys. Nera taip paprasta kiekviena diena ta porcijyte gamint. Terliones daug ir la…
Aš net savo dvimečiui kasdien verdu pusryčius ir jei nebūnu gaminus kokio troškinio ar sriubos, tai ir pietus išverdu, ir dabar mažiukui dar verdu, niekada vaikam keliom dienom negaminu, verdu tiek kiek tuo metu reikia. Kažkaip nuo pradžių įpratau ir visai jokio sunkumo nejaučiu.
Birute.St. parašė:
Aš net savo dvimečiui kasdien verdu pusryčius ir jei nebūnu gaminus kokio troškinio ar sriubos, tai ir pietus išverdu, ir dabar mažiukui dar verdu, niekada vaikam k…
Mes ir taip pat, gaminames vienam pavalgymui, taip pat nevargina, o ir man paciai smagiau vis kazka kita valgyt, nei ta pati maista valgyt kelis kartus is eiles
o ir vyresnelis to paties patiekalo nevalgo dusyk
SimonaFr parašė:
Štai toki turim
O ji sandari ar isbega vandenukas vartant?
rasa n parašė:
O ji sandari ar isbega vandenukas vartant?
Bega.bet is visu prabega.turejau dickiai avent.tai po kurio laiko pradejo varvet
geranta parašė:
Bega.bet is visu prabega.turejau dickiai avent.tai po kurio laiko pradejo varvet
O snapelis cia kietas?
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai