Čiukčia parašė:
Man pirmosios pasirodė liepos mėn., po to lapkriti, gruodį, o kaip toliau bus, dar neaišku, nes kol kas nesirodo.![]()
Aisku,reiskias visai jums issibalansave.Na,as nesilaukiu?Bet irgi normaliai sunku apskaiciuoti dabar tas mm.
Čiukčia parašė:
Man pirmosios pasirodė liepos mėn., po to lapkriti, gruodį, o kaip toliau bus, dar neaišku, nes kol kas nesirodo.![]()
Aisku,reiskias visai jums issibalansave.Na,as nesilaukiu?Bet irgi normaliai sunku apskaiciuoti dabar tas mm.
Gretutee28 parašė:
Ar yra vaikučių, kurie tokio amžiaus tuštinasi 3-5k.per dieną?![]()
Nežinau ar pas ją tokia dažna medžiagų apykaita ar sunerimti reikėtų :hmmm:…
Tikrai taip
normalu iki 4 kartų tikrai, mes iki primaitinimo kas antrą-kas trečią dieną tuštinomės, o dabar va...
Niagara.. parašė:
Tikrai taipnormalu iki 4 kartų tikrai, mes iki primaitinimo kas antrą-kas trečią dieną tuštinomės, o dabar va...
![]()
Mano kol tik mp valgė kartą savaitėje, o dabar būna "kakų dienos" kai ir 5 kartus, ir "ne kakų" kai tik kokį 1
snaigė3 parašė:
Mano kol tik mp valgė kartą savaitėje, o dabar būna "kakų dienos" kai ir 5 kartus, ir "ne kakų" kai tik kokį 1![]()
![]()
![]()
Mums buvo irgi kai kartą savaitėj, bet jau diskomfortą jautė.. Tai dabar džiaugiuos, kad išsivalo
Gretutee28 parašė:
Nežinau ar pas ją tokia dažna medžiagų apykaita ar sunerimti reikėtų :hmmm:…
Ne pas jus viena cia taip,as ir galvojau ar cia viskas gerai,o pasirodo dar ir kaip gerai
Mūsų nuo gimimo dažnai tuštinasi, ir aš tos nuomonės, kad tai yra daug geriau, nei, kad retai. Aišku, vargina tie kakojimai, kai keičiant sauskelnes vos ne kaskart randi "dovanų", bet žarnyne nieks neužsistovi, tuštinimasis jai nesukelia jokio diskomforto (aš net dažnai nepastebiu, kad ji tą jau padarė
), o ir nėkart nebuvo problemos su užkietėjusiais viduriais. Iš tikrųjų tą dažnumą didele dalimi lemia tiek maitinančios mamytės, tiek jau paskiau vaikelio mityba.
Gretutee28 parašė:
Nežinau ar pas ją tokia dažna medžiagų apykaita ar sunerimti reikėtų :hmmm:………
Mano toks. Iki primaitinimo tai iš vis po n kartų būdavo. Bet jis plonas, tai galvoju, kad čia gera jo apykaita. Kraujas geras. Valgo praktiškai jau viską, kas leidžiama tokio amžiaus vaikams ir po truputį pereina prie šeimos maisto. Mp jau nebegauna. Tik mišinėlį prieš miegą ir ryte. Aš tai nesijaudinu. Jeigu tokia tendencija išliks, jėga jam - galės valgyti keptą duoną su sūriu (na čia link 10 metų :-))) ir nestorės :-D
polinuka parašė:
Sveika, maniskis keldavosi kas valanda. Pora sav bandom pereit ant misinuku. Miegas truputi pagerejo, keliames truputi reciau, dabar kas 2-3 h. Bet nakti vis tiek m…
Mes kai įsivedem misinuka iškart pradėjo geriau miegoti, dabar išmiega visa naktį, valgo pm anksti ryte ir prieš miegą o dieną košės.Tik būdavo vakare labai daug išgerdavo to pm,tai gydytoja patarė pavėlint vakarine kose,ir dabar gerai viskas. Geriam semper misinuka. O naktį miega lovytej ar šalia jūsų?Gal jam tiesiog norisi artumo, kvapo mamos
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai