2020.12.21 17:16 (prieš 5 m.)
Austinys parašė:
O, nežinojau šito, maniau čia aš sugebėjau taip išmokyti keistai.. ačiū už palaikymą
jaudinuosi dėl darželio, norisi viską padaryti teisingai, bet kartu pastaruo…
Labai suprantu jus, ne karta jau minejau, kad mano vaikas turi miego sutrikimu kurie davare musu seima irgi iki krizes, plius kiti sunkumai jos nepalengvino, o tas nemiegojimas naktis is nakties davare mane iki alpimu ir nervinio issekimo, kada tik ziuriu, kaip isgyventi dabar ir kiekvienas vaiko pakelimas kartais atima visa likusia energija. Tai kartais nors ir labai noreciau, neturiu jegu kazko mokyti daugiau ir daug kas vyksta savaime. Nors pampio reikalams labai uzsispyrus buvau ismokyt, bet jis issiriecia i kita puse ir neleidzia grieztai sodint, per prievarta nesodinsiu. Buvau pralauzus jau daryt vasara, bet staiga tai uzsirauke.ir vakar supratau, kodel. Kai jis pradedavo sysiot, as sakydavau begam sysiu i puoda daryt ir jis labai noriai atbegdavo. O vakar kai po visos dienos mazas pradejo sysiot ant grindu be kelniu, ta matem abu, ir kadangi kaip tik nesiojosi jis po namus puoda, sakau oi greit sesk ant puoduko, o maniskis pradejo sauke ne ne ne nesysiok 🤦♀️🤦♀️ sakau ar tu nori pasakyt kad ir tuos pora kart kai manes nebuvo ir prasiau graziai pasakyt vaikui kad begam sysiu ant puodo, tu jam saukei, kad nemyzk? Tie vyrai 🤦♀️ tikrai itariu, kad vaikas issigando kad kazka blogai daro ir be pamperso dabar sunkiai is vis kazka daro. Nenoriu kaltint sioj vietoj vyro, bet ta reakcija dave supratima, kodel taip galejo ivykti, kad pradejo begt nuo puodu, tai dabar tiesiog laukiu didesnio supratimo. Su irankiais mokiau, bet priesinosi, pykdavo, metyt maista pradedavo, kelt isterijas. Ir sitoj vietoj as neturejau jegu mokyt kitaip. Tiesiog viena diena jam pradejo nebepatikti issitepti ranku ir pradejo valgyt daugiau irankiais 🤷♀️ zodziu su mano bernu nepaforsuosi ivykiu jei jiems dar ne laikas anot jo. Tai vis pabandau, pabandau, kartais pavyksta uzgaudyt momenta, kad kazkam laikas yra dabar. Kaip pvz dabar atejo laikas mokytis nusirengt ir susidet rubus i vieta 🙃