Pumpum parašė:
Pazistu tokiu kurios sake po antra isgertu, nes skanu buvo. Man net db viskas sukyla prisiminus ta skoni 😂
PRITARIU..
Pumpum parašė:
Pazistu tokiu kurios sake po antra isgertu, nes skanu buvo. Man net db viskas sukyla prisiminus ta skoni 😂
PRITARIU..
Dove00 parašė:
Praeitą savaitę ir aš dariausi jį, išgėriau labai sunkiai, nors šeip saldžiai patinka man, bet 2 valandas pajudėt negalėjau iš vietos iškart pykint pradėdavo, o šei…
Kazkoks nesusipratimas sitas tyrimas... nedera man su siu dienu medicina. Nesciuju kankinimas
Amiala parašė:
Kazkoks nesusipratimas sitas tyrimas... nedera man su siu dienu medicina. Nesciuju kankinimas![]()
Aš irgi nesuprantu reikalo jo atlikinėt..
manau reikėtų toms, kurias nėštumo pradžioje apklausia dėl giminėj sergamų ligų, ar buvo cukraligė ar ne, ir tik tada skirt šitą tyrimą jei yra kokia rizika, o dabar.. išvis nesuprantu reikalo
Dove00 parašė:
Aš irgi nesuprantu reikalo jo atlikinėt..manau reikėtų toms, kurias nėštumo pradžioje apklausia dėl giminėj sergamų ligų, ar buvo cukraligė ar ne, ir tik ta…
Taigi džiaukitės, kad tikria, kad nežiūri pro pirštus. Gali nebūti jokių simptomų, o komplikacijos gana rimtos, tad man šiek tiek keista, kai piktinatės, kad gydytojai atsakingai žiūri į nėštumą....
AstaGri parašė:
Trecias iki 7,8
Jei po dvieju valandu gliukoze 8,5 -11 jau gestacinis
O jeigu pirmas didesnis nei 5.3, o kiti du neperžengia normos? Gal žinot?
ZivileD parašė:
Taigi džiaukitės, kad tikria, kad nežiūri pro pirštus. Gali nebūti jokių simptomų, o komplikacijos gana rimtos, tad man šiek tiek keista, kai piktinatės, kad gydyto…
Nesiginciju del tyrimo reikalingumo, suvokiu jo prasme. As kalbu apie tyrimo atlikimo metoda, manau siuolaikine medicina galetu ji kaip nors gudriau atlikti.
ZivileD parašė:
Bent jau mano gydytoja liepė iki 30 savaitės nekreipti dėmesio į intensyvumą. Sakė svarbu nors 1 kartą per dieną pajausti, nesvarbu kokio stiprumoman irgi skiria…
Ir man tas pats būna. Vieną dieną judesiukai intensyviai jaučiasi, o kitą ne. Knygoje skaičiau, kad tai normalu. Tai ir nesijaudinu ☺
Geriau ir as si ryt,likus pusvalandziui iki trecio emimo viska isvemiau,vos nenualpau. Zodziu jauciuosi klaikiai,bijau atsistoti. Tuoj paskutini karta paima krauja ir paleidzia tik nezinau ar bus kas is to🙄 kad jis reikalingas sutinku,bet tokia procedura ne kiekvienai. Man ir tas skystis slykstus ir vien tai kad nevalgius😖
Dove00 parašė:
Praeitą savaitę ir aš dariausi jį, išgėriau labai sunkiai, nors šeip saldžiai patinka man, bet 2 valandas pajudėt negalėjau iš vietos iškart pykint pradėdavo, o šei…
O kaip rezultatai buvo pas mane prieš darant 4,1 o po gliukozės 3,4 tai daktarė net nustebo sako geresnis cukrus išgerus nei prieš tai😅
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai