SimonaZu parašė:
Sita pakeli susipilti i dvi stiklines nes jei i viena tai gausis pilna beveik ir neistrips.
Man supyle i viena vienkartine, tai ant galo kaip torto glaju sugeriau, fuifuifui 🤪🤪🤪
SimonaZu parašė:
Sita pakeli susipilti i dvi stiklines nes jei i viena tai gausis pilna beveik ir neistrips.
Man supyle i viena vienkartine, tai ant galo kaip torto glaju sugeriau, fuifuifui 🤪🤪🤪
davidbludik parašė:
O kaip jūsų tyrimas buvo?😁
Praėjo daugiau kaip savaitė niekas nieko nepranešė apie rezultatus, taigi esu nežinioje. Bet pernelyg nepergyvenu vistiek viskas bus gerai 😁
SimonaZu parašė:
Geras, man į vieną supylė ir liepė išgert, kad ir netirpo
AistėB. parašė:
Praėjo daugiau kaip savaitė niekas nieko nepranešė apie rezultatus, taigi esu nežinioje. Bet pernelyg nepergyvenu vistiek viskas bus gerai 😁
Jei būtų blogai manau tikrai būtų pranešę
Dove00 parašė:
Geras, man į vieną supylė ir liepė išgert, kad ir netirpo![]()
Cia gal visur skirtingai. Esme ta kad reikia ta visa pakeli sugerti,o kaip ir su kuo priklauso nuo sesutes. Man jokios citrinos neleido ir net gerti vandens po gliukozes isgerimo nedave gert,gal del to as ja ir isvemiau🙄
Prieš darantis tyrimą iškart įspėjo, kad negalima bus nei gerti nei valgyt. Prieš ir per tyrimo laiką. Kraują ėmė du kartus. Vaistinėje davė plastikinį buteliuką su reikiamu gliukozės kiekiu. Specialiai seselė maišė su šaltu vandenuku, liepė gerti iškart, nes gliukozė sunkiai tirpsta. Ir kraują ėmė du kartus - prieš ir po 2 val. Kad malonu, tikrai ne, bet reikalinga. Nes tikrai žinau atvejų, kai nustatė gestacinį diabetą nesant jokių nusiskundimų 🤗😊 tad, manau, labai gerai, kad tiria. O ar tyrimą skiria, iki šiol priklauso nuo prižiūrinčio gydytojo. Bet nuo 2019 sausio 1d, kaip jau minėjo viena mamytė prieš tai, bus privalomas visoms nėštukėms 🤰😊 👍
SimonaZu parašė:
Cia gal visur skirtingai. Esme ta kad reikia ta visa pakeli sugerti,o kaip ir su kuo priklauso nuo sesutes. Man jokios citrinos neleido ir net gerti vandens po gliu…
Jei man neleistu gerti vandens, tai ir as buciau atpylus. Nes pirma valanda ziauriai kilo iki gerkles tas saldumas tai is karto uzsigerdavau. Taip kiekviena nora vemti nuplaudavau atgal. Taip ir istveriau, nes irgi nesu saldumynu megehja
Ginte_G parašė:
Prieš darantis tyrimą iškart įspėjo, kad negalima bus nei gerti nei valgyt. Prieš ir per tyrimo laiką. Kraują ėmė du kartus. Vaistinėje davė plastikinį buteliuką su…
O man sesele sake, kad jei bloga, tai mazais gurksneliais gerti galima nedaug
Sveikute, jus cia apie svorius ir cukraus matavimus o as jusu noreciau paklausti tik nezinau kaip cia pradeti
laukiuosi antro vaikelio jau 26savaite ir pastebejau kad isangeja atsirado toks keistas dalykas lyg islinde kas lyg toks spuogas pilnas nesuprantu? Zinau kad gal ir nemalonus tas mano klausimas bet nesu niekad susidurus is kur cia ir kas? Ar Tai normalu? Ar kam nors taip irgi yra ar buve?
aciu uz supratima ir atsakyma mamytes.
skaira parašė:
Sveikute, jus cia apie svorius ir cukraus matavimus o as jusu noreciau paklausti tik nezinau kaip cia pradetilaukiuosi antro vaikelio jau 26savaite ir past…
Gal hemarojus? Nekraujuojat tustinantis? Ar neskausmingas tustinimasis?
25 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai