Fyja parašė:
Pas mane buvo dar rado bakterija tai israse zvakuciu.
Pas mane infekcijos nera, bet buvo irasyti vaistai nuo cistito. Tai ziuriu, kad nitritu nera jau, bet leukocitu vistiek per daug 25/ul
Fyja parašė:
Pas mane buvo dar rado bakterija tai israse zvakuciu.
Pas mane infekcijos nera, bet buvo irasyti vaistai nuo cistito. Tai ziuriu, kad nitritu nera jau, bet leukocitu vistiek per daug 25/ul
davidbludik parašė:
Aš irgi tik kad jau ,viską superku po biški bet lb jau taip viskas kaip sapne😇 o kada pas jus terminas?😊 dar norėjau paklausti mamyčių ar Jūsų terminai lb keitesi p…
Man pirma koki pasake ir nebeikete
nes mazylis pagal mm vystosi.
Fyja parašė:
Mano dukterecia gimus 12-22, tai idomu kaip tevai darys gimtadieni ar ir nukels kaledom. Db bus pirmas gimtadienis tai pirksiu dvi dovanas gimtadienio ir nuo kaledu…
As pati gimus 12.23 ir is tevu tai dar gaudavau po dvi dovanas bet is giminiu tai dazniausiai visad viena ir sveikindavo kai jau Kaledu atvaziuodavo. Iki siol nesu labai patenkinta savo gimimo data
Arijja parašė:
As pati gimus 12.23 ir is tevu tai dar gaudavau po dvi dovanas bet is giminiu tai dazniausiai visad viena ir sveikindavo kai jau Kaledu atvaziuodavo. Iki siol nes…
Na tevai planuodami gali pagalvot tik mazdaig kada noretu kad gimtu. Mes norejom kad butu skirtingais metu laikais or pavyko bet cia sakyciau laimes dalykas juk kiti bando pusmeti ar 3m ir neuzgaudo. Nors siaip manau gruodis ir sausis yra nedekingiausi menesiai gimtadieniams. Gruodis nes visi ruosiasi kaledoms ir gimtadieniai tarsi ignoruojami o sausis nes visi sedi pliki basi po svenciu
Pegi parašė:
Sveikos, ar yra kuriai padidejas kiekis truputi slapime leukocitu?
Sveika man šiandien radosako 125 leukocitai nk nesupratau sakė nuo šlapimo puslės uždegimo gerti ką nors ir viskas😐
I n g a parašė:
Man terminas 11.27. Tikiuos anksciau negims 😀 nes uztenka man jau skorpionu 😁😁 nes vyras, mama , broliene ir du sunienai visi lapkritiniai ir visi skorpionai 😀😀…
Ir kokie tie skorpionai ?
AistėB. parašė:
Va va 😄 toks jausmas kad man labai panasiai bus 😅
Svarbiausiai iš anksto turet tašės suruošus😉😆😆
davidbludik parašė:
Sveika man šiandien radosako 125 leukocitai nk nesupratau sakė nuo šlapimo puslės uždegimo gerti ką nors ir viskas😐
Tai daug.. Pas mane, tai 25 buvo ir pries tai, bet geriau israsytus vaistus. Receptiniai jie. Tik va dabar ir gydytoja kaip tik atostogose, o pas seimos vietu nera, tik rugpjucio 10d.
Rai monda parašė:
Man pirma koki pasake ir nebeiketenes mazylis pagal mm vystosi.
O pas mane tik db su mm susilygino vystimasis🤗😊
Pegi parašė:
Tai daug.. Pas mane, tai 25 buvo ir pries tai, bet geriau israsytus vaistus. Receptiniai jie. Tik va dabar ir gydytoja kaip tik atostogose, o pas seimos vietu nera,…
Na man kartos ketvirtadienį dar bet kaip ir nelb surimus daktarė buvo😑
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai