Malinna parašė:
Man prieš 10 metų buvo Lėja gražus vardas..ogi turėjim sūnų😍o db žada mergaite ir jau Lėja išgyvendinom iš sarašo🤔
Man šis vardas kol nesilaukiau irgi buvo gražus, bet savo vaiko tokiu vardu neįsivaizduoju
Malinna parašė:
Man prieš 10 metų buvo Lėja gražus vardas..ogi turėjim sūnų😍o db žada mergaite ir jau Lėja išgyvendinom iš sarašo🤔
Man šis vardas kol nesilaukiau irgi buvo gražus, bet savo vaiko tokiu vardu neįsivaizduoju
Kucisand parašė:
Tai gal ir berniukams turit kažkokiu super? Niekaip nenusprendziamsakem kai gims ziuresim i ka panasus,bet butu gerai bent variantu turet
![]()
Man berniukui pats paciausias Danielius😁 graziu yra,bet kitokio savo vaikui neisivaizduoju.
Cia i tema apie gripo skiepa https://m.delfi.lt/aktualijos/article.php?id=79167759
Kucisand parašė:
Tai gal ir berniukams turit kažkokiu super? Niekaip nenusprendziamsakem kai gims ziuresim i ka panasus,bet butu gerai bent variantu turet
![]()
Mes saviski Karoliuku zadam pavadinti, tikslaiu vyresnis brolis varda isrinko ir net i kalbas nesileidzia 😀
SimonaZu parašė:
Cia i tema apie gripo skiepa https://m.delfi.lt/aktualijos/article.php?id=79167759
Aiskiai parasyta, kad visi skiepyjasi keturvalentem, bet pas mus veza trivalentes kaip varguoliu krastui kurios yra lievos
tai tiesiog reiketu skiepytis keturvalente, kaip ta minejo ir pries tai kazkuri forumiete, ir pats straipsnis. Jei poliklinika tokios neturi, eini ten, kur tokia turi, ir jei reikia galu gale susimoki.
Bet kokiu atveju vieningos nuomones cia nebus, as savo atsakyma gavau.
Susirgti nuo vakcinos neimanoma, nes ten negyvas virusas. Jei kazkas sirgo vaje kaip baisiai, tai virusa galejo but pasigave is kart pries skiepa, kas itakojo sutapima susirgimo ir skiepo (gal sumaste skiepytis gripo epidemijos metu jau). Dar ka pastebejau, kad zmones neskiria persalimo nuo gripo. Menkas persalimas, ir jiems gripas. Turiu drauge, kuri birzelio menesi sako, kad serga siaubingu gripu, bet tuo paciu kita diena eina sportuoti 😂 arba zmonems prikimba sloga rugseji ir irgi tai jau sako, kad kabinasi gripas, nors gripo tokiu metu net nebuna dar, ir kabintis jis nesikabina, o kala staigiai ir stipriai 🤷♀️ tai tiketina, kad tie, kurie sako, kad dar taip baisiai nesirgo gripu pries tai, apskritai pirma kart gyvenime pagaliau susirgo gripu, o pries tai yra tureje tik persalimus stipresnius ar silpnesnius. Tiek kiek jus pazistat cia visokiu uosvieniu pasiskiepyjusiu, tiek as pazistu pasiskiepyjusiu kuriems viskas buvo ok, tame tarpe ir nesciu. Deja neturiu gero imuniteto, kiekviena ziema sergu, daug bunu tarp serganciu, vyras irgi, tai dziaugiuos uz visas kurios gyvenime neserga ir joms uztenka naturaliu imuniteto stiprinimo priemoniu, o as tuo tarpu susiskiepysiu dar spalio men, kol nera gripo epidemijos, ir tikesiuos, kad jei sirgsiu, tai bent sirgsiu lengvesne forma 🤗 nes sergu beveik kas met, po 2-3 savaites, kaip ir priklauso sergant gripu. Kita sav kaip tik einu pas gine savo, pasikonsultuosiu issamiau.
SimonaZu parašė:
Todėl reikia keturvalente skiepytis
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai