Ginte_G parašė:
Tai jau tikrai.. Jei dabar reikėtų lakstyti ir ieškoti daiktų leliukui... Ar ir vėl lyginti viską ištisai (nes jau prieš pora savaičių viskas išskalbta ir išlyginta…
Aha, antra partija rubu tik praskalbiau, nebelyginsiu 🙈
Ginte_G parašė:
Tai jau tikrai.. Jei dabar reikėtų lakstyti ir ieškoti daiktų leliukui... Ar ir vėl lyginti viską ištisai (nes jau prieš pora savaičių viskas išskalbta ir išlyginta…
Aš nuo 30 sav.
Monika94 parašė:
Sveikos, aš pas gine buvau pirmadieni, buvo 35+1, kita vizitą paskyrė už 3 savaičių, kai bus 38 savaites. Ir sakė tai jau bus paskutinis vizitas, nebent pernesiocia…
Aš
Monika94 parašė:
Sveikos, aš pas gine buvau pirmadieni, buvo 35+1, kita vizitą paskyrė už 3 savaičių, kai bus 38 savaites. Ir sakė tai jau bus paskutinis vizitas, nebent pernesiocia…
Aš nuo 30 sav. į polikliniką einu kiekvieną sav.: vieną sav. pas ginę, kitą tyrimus paskirtus priduot, ir taip iki šiol.
Zivile_Kry parašė:
Ar esat nusipirkusios naujagimiams vienkartiniu ar daugkartiniu paklotu? Kokiu? Gal gali rekomenduoti? ☺️ Nes pagalvojau kad ju dar neturiu.
As uzsisakiau iš aliexpres neperslampamus ciuzinukus ,daukartinius 70 ×50cm. Sumokejau 6 € uz 2vnt😊
Pumpum parašė:
Na čia atrodo ką ten va sulyginsiu ir viskas... Vieną dieną pralyginau 4 valandas 🙈🙈🙈 ir čia buvo tik viena pusė garderobo 😁🤦♀️ bet aš kažkaip rūpestingai viską viską susiskalbiau ir išsilyginau. 😁
global parašė:
😊 matyt, kad antras vaikutis, tai lovytė vis dar supakuota, vakar parsinešiau B.B, su mergaite tai buvo pats pats geriausias pirkinys
Mes irgi šios firnos gultuką porkom, tik naudotą su žaisliuku. Bet galėčiau pasakyti, kad iš pažystamų tarpo 2 iš 3 mamyčių tuos gultukus pralaikė kamputį... Pirkę naujus, paskui pardavinėjo ir stengės kuo daugiau pinigų atgaut, nes vaiką pasupo viso labo kartą ar du...
Ginte_G parašė:
Mes irgi šios firnos gultuką porkom, tik naudotą su žaisliuku. Bet galėčiau pasakyti, kad iš pažystamų tarpo 2 iš 3 mamyčių tuos gultukus pralaikė kamputį... Pirkę …
Nzn... su pirmu as tokio neturejau, turejau supynes. O mano visos drauges, turejo siuos babybjorn gultukus, ir absoliuciai visos naudojo nes ale laaaabai pasiteisino
Tai si kart nusipirkau ir as
Ginte_G parašė:
Na čia atrodo ką ten va sulyginsiu ir viskas... Vieną dieną pralyginau 4 valandas 🙈🙈🙈 ir čia buvo tik viena pusė garderobo 😁🤦♀️ bet aš kažkaip rūpestingai viską vi…
As ne, praskalbiau tik naujagymio ir pralyginau irgi tik tuos, kiti guli neskalbti, bet juos sese praskalbus, tai nezinau ar beskalbt, lygint nebelyginsiu, pas mus skalbenke su dziovykle tai nieko ten geriau nebebus. O ir siaip pas mus su 2 sunim namie daugiau bacilu nei ant tu rubu 😀😀 tegul pratinas 😀
Mėta30 parašė:
Vakar dariausi, po jo buvo suėmę rimti skausmai, bet vienkartiniai. Manau gal daugiau ne pats tyrimas, bet pats faktas, kad ant kėdės buvo imamas galėjo iššaukt man…
Aha, man irgi taip darė. Ačiū Die praeina tas skausmas
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai