bitutute parašė:
O magnis padeda jums nuo kietejimu? Reiktų gal ir man išgerti 😉
Padeda pusdieniui
bitutute parašė:
O magnis padeda jums nuo kietejimu? Reiktų gal ir man išgerti 😉
Padeda pusdieniui
davidbludik parašė:
Mamytės ar kuria kankina nemiga?:/ užmiegu tik paryčiais nzn jau kaip gelbetisir arbateles raminamasias geriau ir vaikščiojau ilgai prieš miega grinam ore nk, ti…
Souri parašė:
Užsienį gyvenu o čia tik dekretas metai nuo išėjimo. Tai noriu vėliau išeiti. Kad ilgiau su mažylių po to pabuti. Tikrai norėtųsi jau į dekretą bet teks kentėti. Ne…
Kurioj šaly gyvenate?
Monika94 parašė:
Sveikos, o kuri nors matuojates pilvo apimti? Man šiandien 29+1, pilvo apimtis per bamba 99cm buvo vakar, o šįryt nevalgius 94cm, galvoju ar yra kokie normatyvai a…
Nematuoju, pamatuoja per vizitus pas gine gimdos auksti , siuo laikotarpiu auksciau bambos turetu but
global parašė:
bet kiek mums mažai liko, ypač kai vasara baigės likes laikas tiesiog susprogs
![]()
Nors dar negimdzius.. bet paniskai bijau gimdymo
I n g a parašė:
Man ir tas pats... ko arciau vis tas laikas ateina to baisiau daros 😐😐😐
As net sapnuoju savo vaika vis.. gimdyma.. dar jei paziuriu kazka susijusio su gimdymu tai isvis 🙈🙈🙈
O man papuliai kaip sujautreje pastaruoju metu. Kad net skauda, ypač jei vesesnis oras lauke, taip ir noris viską išsitraukti lauk iš rūbų, kad nedirgintu. 😂😂😂 ar jum taip irgi būna?
Ryt lėksiu vesti vaiką spalinukes tyrimui prieš darželį, tai tuo pačiu ir kraują priduosiu, kad jau pas gine kai eisiu, būtų atsakymai. Ir sekančią davaitele turesiy echo paskutinį. Tikiyosi pamatys lyti ir uztvirtins šimtų proc 😍😍
bitutute parašė:
O man papuliai kaip sujautreje pastaruoju metu. Kad net skauda, ypač jei vesesnis oras lauke, taip ir noris viską išsitraukti lauk iš rūbų, kad nedirgintu. 😂😂😂 ar …
Nieko panasaus bent jau man..
visa nestuma jauciaus puikiai, dabar jei ne augantis pilvukas manau net nesijausciau nescia, vaikas daznai isgasdina kai ispiria kai ramiai guliu
bet seip mano savijauta kuo puikiausia
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai