Juste03 parašė:
Gal žinote kam reikia pampersu? Ar gal kam nors galėčiau padovanoti. Turiu 3-4dydžio pampers firmos. Užmaunamu ir paprastu. Tik tiksliai nežinau kiek vienetų :)…
As galiu nupirkt
Juste03 parašė:
Gal žinote kam reikia pampersu? Ar gal kam nors galėčiau padovanoti. Turiu 3-4dydžio pampers firmos. Užmaunamu ir paprastu. Tik tiksliai nežinau kiek vienetų :)…
As galiu nupirkt
Gabyte. parašė:
Mes irgi toki turim, tai mergina irgi labai susidomėjus jau ir paeit bando 🙂
Mes dar neparodėm, kad su juo galima eiti, nes mažai kiliminės dangos namuose, o grindys slidžios, tai kol dar toks ne visai tvirtas (mėgsta tiesiog pasileisti rankomis), tai tegul pasimoko stabilumo. Bet kitą savaitę jau rodysiu, kad galima ir eiti su juo
fica parašė:
Pastaruoju metu jis apskritai su jokiais žaislais ilgai nežaidžia, tyrinėja pasaulįbet su šituo kokias 10 min, jeigu geros nuotaikos vienu prisėdimu pažaidžia …
Cia gal jiems toks etapas, kad zaislao nebeidomus? As jau irgi nznau ka pirkt, kad bent 10min pazaistu, daug idomiau visokie namu daiktai labiau domina..
Maniskiui geriausi źaislai virtuves rakandai..keksiuku formeles, puodai..menteles..dźiaugsmas neišpasakytas..paėmiau aną dieną buteliuką vaikiska nuo sulčių idėjau kelias pupas ir nu fantastikų fantastika..tampė gerà pusvalandį 😊 visi grazuoliai fisher prise ir dainuojantys poniai patampomi porà min ir fsio. Dar labai didelis gėris yra lįsti į brolio źaislu dezes ir bandyti su rankele ka nors sužvejoti 😀
Karolina_C parašė:
Man kažkaip tas savarankiškumo mokymas tokiais metodais yra nepriimtinas. Aš ir brolis darželio nelankėm, bet būdavom paliekami seneliams ar kitiems giminaičiams, j…
O kas sake, kad vaikai butinai patiria stresa darzelyje?
aisku, kai grupeje yra 20 vaiku ir 2 aukles - valstybiniuose darzeliuose panasiai ir yra - stresas turbut neisvengiamas, bet kai yra privatus vaiku darzelis, kur grupeje 8 vaikai ir 3-4 aukles, ir demesys skiriamas kiekvienam vaikui, tenkinami jo poreikiai, ziurima i tai kaip jauciasi vaikas, kaj jis valgo, plius dar atsiliepimai tik teigiami - kodel gi neleist
Mes einam i zaidimu kambari, bendraujam su kitais tokio pat amziaus vaikuciais, bet to nepakanka. Nera darzelis kazkoks blogis.
Seneliu, giminaiciu ir aukliu, kuriems galeciau patiketi vaika ir ramia galva susikaupti ties darbu, neturiu. Darba prarast arba atsisakyt jo tikrai nesvarstau, nes vargu ar rasiu toki kuris pilnai tenkina visom prasmem. O siaip, vaikas yra toks pat zmogus, tik mazas. As pasitikiu savo vaiku, todel jei nerodysiu savo baimiu, ji taip pat nejaus streso budama naujoj aplinkoj.
Vel gi, kiekvienos mamos nuomone skirsisir siuo klausimu
Rippinster parašė:
Cia gal jiems toks etapas, kad zaislao nebeidomus? As jau irgi nznau ka pirkt, kad bent 10min pazaistu, daug idomiau visokie namu daiktai labiau domina..
Zaislu turim didziausias 2 dezes, taciau paskutiniu metu geriausias zaislas tai paprastas maiselis
arba slapiu serveteliu pakuote, arba tuscia pampersu pakuote. Dar pripirkau Kinder kiausiniu ir zaidzia su tom dezutem kur viduj buna.
OlgALooK parašė:
O kas sake, kad vaikai butinai patiria stresa darzelyje?aisku, kai grupeje yra 20 vaiku ir 2 aukles - valstybiniuose darzeliuose panasiai ir yra - stresas turb…
Kur čia tokių darželių Lietuvoje yra, kad 8 vaikams 3-4 auklės?🙂
Rippinster parašė:
Manau, kad taip. Aš leidžiu žaisti su tais daiktais, kuriais jis domisi, greičiausiai vyksta pasaulio pažinimas
Lapkritina parašė:
Maniskiui geriausi źaislai virtuves rakandai..keksiuku formeles, puodai..menteles..dźiaugsmas neišpasakytas..paėmiau aną dieną buteliuką vaikiska nuo sulčių idėjau …
Aš į plastikinį maisto indelį pridėjau makaronų (sraigtelių), tai su mano priežiūra vaikas dėlioja, čiupinėja. Į kitą indelį pridėjau susuktų folijos kamuoliukų, tqip pat jam įdomu griaužti rankytėse
vakar pilni namai buvo šiukšlių nuo laikraščių, nes plėšė susikaupęs

OlgALooK parašė:
O kas sake, kad vaikai butinai patiria stresa darzelyje?aisku, kai grupeje yra 20 vaiku ir 2 aukles - valstybiniuose darzeliuose panasiai ir yra - stresas turb…
Na, 2 metų amžiauus vaikas jau kiek labiau pasiruošęs atsiskyrimui būtų, mano nuomone. O valstybinis ar privatus, visko būna juose, draugės sesė dirbo privačiam, išėjo iš jo savo iniciatyva, nes cituoju "nebegalėjau žiūrėt, kaip tuos vaikus muštruoja ir ant jų rėkauja". Ir labiau pasitikėti svetimais žmonėm nei vaiko seneliais man irgi keista, na bet gal skiriasi padėtys šeimų. 🤷♀️ Vienžo, išsiskiria šiuo klausimu mūsų nuomonės, aš jei tik galimybės leis, iki 3 metukų neleisiu saviškės į darželį.
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai