Doroti82 parašė:
zinau diskutavot , bet kaskaip praleidau. TD raso kad pilnai isnesiotas jau skaitosi pilnom 36 savaitei (prasidejus 37) kitur randu kad nuo pilnu 37 (prasidejus 38)…
Pilnu 37
Doroti82 parašė:
zinau diskutavot , bet kaskaip praleidau. TD raso kad pilnai isnesiotas jau skaitosi pilnom 36 savaitei (prasidejus 37) kitur randu kad nuo pilnu 37 (prasidejus 38)…
Pilnu 37
IevaG. parašė:
Sveikos, siandien jau gimdziusi drauge, patare daryti tarpvietes masaza, plysimo prevencijai. Tos kurios jau esat gimdziusios ir darete tuos masazus ar plysote? 😀 S…
Vakar klausiau gn Antakalny per paskaitą ar verta daryti, tai akušerė pasakė: nemanau, kad padeda.
Doroti82 parašė:
Ligoninese visur akcentuoja 37 pilnas
Cagey parašė:
TD kazkaip kitaip idomiai skaiciuoja, jei kiti skaiciuoja, kai sueina pilnos sav, tai TD skaiciuoja 7d iki sueinant savaitei. Tai tipo reiktu suprast, kad prasidejo…
Nu normaliai skaičiuoja td, rodo einamą savaitę. Kaip ir vaiko amžius, kai gimsta, gi nebūna 1 metų, o 1ieji metai tik eina ir gale metų Sueina
tai kai pastoji, pradeda eiti pirmoji savaitė ir po 7 dienų ji Sueina.
IevaG. parašė:
Sveikos, siandien jau gimdziusi drauge, patare daryti tarpvietes masaza, plysimo prevencijai. Tos kurios jau esat gimdziusios ir darete tuos masazus ar plysote? 😀 S…
Dariau, bet kirpo
Rasyte123 parašė:
Keberiokšt, bet tai kaip fainai žinoti TĄ datąnet pavydu :))
Zinok,jau nebe 😀 nors visa laika net niezejo kaip smalsu buvo.O dabar viskas labai aisku ir nei krislelio staigmenos.Panasus jausmas suzinojus,kad senio salcio nera 😀
Nors nu o ka gali zinot,ar ne? Gal po savaites isvaZiuosi?
indodo parašė:
Jums gi pilni x metų, o eina x+1, pvz man pilni 32, o eina 33ieji metai![]()
Siaip teisingai tu sakai,bet paskaityk td 36 savaite.Va mane ten irgi subalamutijo.
Raso pasibaigus siai savaitei,nu tai man bus 35/6 kai ji baigsis,tai dar savaite iki to isnesiotumo.arba as kazko nedaskaitau.
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai