Sveikos! Kviečiu jungtis visas būsimas mamytes, kurios planuoja gimdyti savo žirniukus spalio mėnesį! Smagu bus aptarti visus rūpesčius kartu!
2018 m. Spalio mažiukai! (Archyvas iki 2018.02.2
Sveikos! Kviečiu jungtis visas būsimas mamytes, kurios planuoja gimdyti savo žirniukus spalio mėnesį! Smagu bus aptarti visus rūpesčius kartu!
2018 m. Spalio mažiukai! (Archyvas iki 2018.02.2
Egluuteee parašė:
Aš tikrai nenorėjau gąsdinti bet geriau pasisaugoti... aš klausiau gydytojos man pasake ta pati kad įgijau imunitetą persirgus vaikystėje bet geriau nekontaktuoti s…
Tas vienas procentas visada visur bus, bet yra ištirta, kad jei mama persirgusi, tai ir ji, ir lelius turi imunitetą. Be to, po 20 savaičių tie vėjaraupiai nebe tokie baisūs, net jei ir susirgtų. Man įdomu ką kai kurios gydytojos galvoja be reikalo taip kalbėdamos
Mrs Mama Bear parašė:
Tas vienas procentas visada visur bus, bet yra ištirta, kad jei mama persirgusi, tai ir ji, ir lelius turi imunitetą. Be to, po 20 savaičių tie vėjaraupiai nebe tok…
Mano drauge pavyzdys, jos dukryte susirgo vejaraupiais, o ji tuo metu laukesi. Ir pasirodo buvo nepersirgusi ir uzsikrete, tai patikekit kiek prisiskaite visko internete, tai mes labai pergyvenom kaip bus. Ir tfu tfu tfu nieko 🙏🏻☺️ Visi sveiki ir laimingi ☺️🎉 ten turbut lelius taip saugiai buna savo namely, kad sunkiai ji pasieks visokios zarazos.
Mrs Mama Bear parašė:
Tas vienas procentas visada visur bus, bet yra ištirta, kad jei mama persirgusi, tai ir ji, ir lelius turi imunitetą. Be to, po 20 savaičių tie vėjaraupiai nebe tok…
Kai gydytoja suteikia tokia info tai norisi tikėti.. tai ir aš pergyvenau su pirmu nėštumu nes su sunenu buvau kai jis sirgo :/ nors logiškai mąstant aišku turėtų būti viskas gerai jei persirgusios esam...
Na o aš manau kad gydytojos taip šneka nebereikalo o ir atsarga gedos nedaro, net persirgusiom nėštukėms esant galimybej nekontaktuoti su vėjaraupiais sergančiais nes:
Galbūt pirma kartą persirgusi neigavote imuniteto, bet to nežinote ir yra galimybe susirgti vėl. Aišku procentas laaaabai mažas todėl ir panikuoti neverta jei jau taip nutiko, kad serga vaikas ar drauges sūnus. Žinot kaip sako galima ir ant muilo paslydus gyvenimą baigt, procentas mažas bet būna.
GMamyte parašė:
Na o aš manau kad gydytojos taip šneka nebereikalo o ir atsarga gedos nedaro, net persirgusiom nėštukėms esant galimybej nekontaktuoti su vėjaraupiais sergančiais n…
sutinku,juk todėl ir parašiau nenorėdama nieko gąsdinti ar kažko blogo.. juk merginos tam ir rašom ir klausiam nuomoniu ir patirčių
GMamyte parašė:
Na o aš manau kad gydytojos taip šneka nebereikalo o ir atsarga gedos nedaro, net persirgusiom nėštukėms esant galimybej nekontaktuoti su vėjaraupiais sergančiais n…
Galima pasidaryti kraujo tyrima ir issitirti imuniteta - ar turi ar ne. Nors as sirgus, bet kai vaikas pakontaktavo su serganciais pasidariau kad isitikinti.
Mrs Mama Bear parašė:
O as persirgau vejaraupiais kai buvau 5 sav. nescia. Del ju vazineju i kauno klinikas, parase kad padidntos rizikos nestumas. Kol kas viskas gerai, tikiuosi kad ir veliau nieko blogo nebus, nes visa info apie vejaraupius atrodo gasdinanti