Murka3 parašė:
Sveikos, mamytes, norehau oaklaust kokius misinukus perkat nuo metuku?
As naudoju Aptamil3
Murka3 parašė:
Sveikos, mamytes, norehau oaklaust kokius misinukus perkat nuo metuku?
As naudoju Aptamil3
Shawty parašė:
As naudoju Aptamil3
koki kieki duodate? Nes mums neuztenka 120 ml kaip parasyta ant dezutes. Tai dabar nezinau ar grysti prie nr 2 ar nr 3 dvigubint doze. Tik gal jis koks maistingesnis ar riebesnis
RenR parašė:
koki kieki duodate? Nes mums neuztenka 120 ml kaip parasyta ant dezutes. Tai dabar nezinau ar grysti prie nr 2 ar nr 3 dvigubint doze. Tik gal jis koks maistingesni…
Mes tai likom prie 2nr. Taremes pries su gydytoja. Nors irgi kyla dvejoniu... vis dar naktim valgo, o dabar kai apsirgus, tai is vis praktiskai tik nakti normaliai valgo 🤦♀️
Musu mazyte puikiai laksto 4.
Noras eiti yra, bet matos bijo, labai atsargi. Jei ner uz ko pasilaikyt paejus kelis zingsnius, tai iskart sedas 😁 biski buvo suprastejes kelias dienas vaiksciojimo progresas del ligos, bet sian ziuriu vel po kelis zingsnius pagalvojus paeina 🙂 manau visiems savas laikas 🙂
Mes dar ilgom. Bodžiukas visad ir kelnytės/timpos/pėdkelnės ir šortai
Trumpom dar dabartinio dydžio nieko neturiu, reikės pirkti. Tie karščiai per greit atėjo
Elni parašė:
O man įdomu, kaip rengiat būnant kambaryje? Ar trumpom rankovėm, ar ilgom?
Mažoji vaikšto jau labai gerai. Pirmi žingsniai buvo vasario vidury (gimusi kovo 1), o per mėnesį po gimtadienio labai paprogresavo, dabar ir slenksčius puikiai perlipa ir bėgiot bando
Elni parašė:
Mūsų kovinukė irgi dar nevaikšto ir už rankyčių vedžiojant neina, iškart sėdasi.
Elni parašė:
Tik su bodziu trumpom rankovem. Labai silta pas mus bute
Elni parašė:
bodis ilgom ir pedkelnes,vakare palaksto kokia 10 min tik su pampiu
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai