Kili parašė:
Pankoliu ir islandines kerpenos arbatas. Ciobreliu, avieciu,liepziedziu- negalima. Is vaistu- influcid tabletes.
O kodel liebžiedziu negalima, čiobreliu? As geriau nezinau nieko nebuvo, ir gydytoja nieko nesake
Kili parašė:
Pankoliu ir islandines kerpenos arbatas. Ciobreliu, avieciu,liepziedziu- negalima. Is vaistu- influcid tabletes.
O kodel liebžiedziu negalima, čiobreliu? As geriau nezinau nieko nebuvo, ir gydytoja nieko nesake
Dona1122 parašė:
Ir as sias arbatas geriau kartu su vaikais ir net nepagalvojau, kad ju negalima gert
Nastya parašė:
Mamytes kurios sake kad naudoja Ringuvos miltelius, kur juos perkat? Prekybos centruose nelabai maciauAs siaip naudoju Neutral, bet noriu pabandyt Ringuvos…
As pirkau didesnej Maximoj. Ten kur vaiku higienos prekes buvo.
debesuole parašė:
Mano didzioji klausia, i ka bus panasus?
Sako, negi vel i tave?![]()
Va cia tai klausimas tiesiai i desimmtuka
mano didysis sakė reik sesės,brolio nereik vieą turiu ir taip nesusitvarkau
Nastya parašė:
Mamytes kurios sake kad naudoja Ringuvos miltelius, kur juos perkat? Prekybos centruose nelabai maciauAs siaip naudoju Neutral, bet noriu pabandyt Ringuvos…
As ringuvos skysta skalbikli perku. Sunkiai irgi gaunu. Ermitaze daznai perku.
Dona1122 parašė:
Liepziedziai kazka daro su temperatura, kas negerai leliukui. Ciobrelis yra viena is pagrindiniu abortiniu zoleliu (net vaistineje man ta sake, ne tik gydytoja), avietes skatina gimdos susitraukimus ir jos tinka tik nestumo gale ale pasktinimui. Cia kiek trumpai man gydytoja sake, nes as del bronchito kalbejau ka galima gerti. Ir nuejus i vaistine, vaistininke irgi tu paciu neleido gerti. Aisku, nemanau, kad ten nuo puoduko kas nutiks ? bet man pasake, kad ju negalima, tai as ir negeriu visai.
Truputi isvardinta radau daugiau ko negalima www.esat.lt/m/vaistazoles.php?lt=besilaukiancioms_kenksmingi_augalai
Murka3 parašė:
Ir as sias arbatas geriau kartu su vaikais ir net nepagalvojau, kad ju negalima gert![]()
Ciobreliu arbatos vaikams negalima
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai