2017.12.12 00:06 (prieš 8 m.)
Nastya parašė:
Mano vyras tai nelabai bendrauja su pilvu ... nezinau, gal bijo, gal nuo praeito karto kazkaip negerai jauciasi... bet man labai matosi kad zymiai reciau paglosto, …
Galbut bijo prisirist, bijo pasikartojancio scenarijaus, manau galima ji suprasti, bet jums manau palaikymo jo labiau reik, jis turi suprasti ir jusu norus ir "poreikius". Pabandykite tiesiai sviesiai paklausti kodel vengia prisilietimu, paglostymo, judesiu.
aurelijapupelyte parašė:
Paprasiau daktares pazymos del skrydzio lektuvu. Isdave, bet joje parasyta tik kelinta nestumo savaite. Cia gerai? Ar dar turejo ka nors parasyti.? Siaip mano nestu…
Manau jei nekomplikuotas gimdymas tai ner ka ir rasyt, as su pirmaja skridau 27sav tai man tiek ir parase, nors faktiskai man t laiko ir dar nereikejo, berods jo tik nuo 28sav gali paprasyt oro uoste.
auč. parašė:
As nezinau,man atrodo man nekieteja,arba as nesuprantu kad kieteja
man toks lengvas lyg pries menesines,nera toks labai stiprus (tokiu atveju buciau seniai v…
Greiciausiai pleciasi gimda, klubai plateja ir pan, kadangi viskas zemai tai skausmai maisosi ir keitaliojasi, bet kokiu atveju jei neramu tai geriau pasikonsultuoti, nes nera 2ju vienodu nestumu, nera 2ju vienodai skausma toleruojanciu zmoniu, todel labai nesinori zmogaus suklaidinti sakant, kad tai yra tikrai "normalu ir taip turi but".
Kili parašė:
Tai gal Jus tiesiog gimdos pletimasi jauciat. Juk viskas auga ten sparciai dabar ? o kietejimus tikrai pajustumet! Pilvas kaip akmuo tampa. Lyg sustangdintum stipri…
Va cia panasu I paruosiamuosius saremius, as taip butent juos apibudinciau, nei pridet nei atimt, tiesiog supalerizuoja raumeni, nors tu ka daryk.