orchidee parašė:
Pas mus irgi bus Luknytetetis vis vardu pavadina, aisku daznokas sis vardas, del to norejau atmesti, bet lb istrigo giliai.
geras, ir as tik apie Lukne galvoju
orchidee parašė:
Pas mus irgi bus Luknytetetis vis vardu pavadina, aisku daznokas sis vardas, del to norejau atmesti, bet lb istrigo giliai.
geras, ir as tik apie Lukne galvoju
Nastya parašė:
Mano vyras tai nelabai bendrauja su pilvu ... nezinau, gal bijo, gal nuo praeito karto kazkaip negerai jauciasi... bet man labai matosi kad zymiai reciau paglosto, …
Mano vyras irgi beveik nesiliecia prie pilvo ir pirma kart kai laukiausi taip pat buvo, bet kai tik gime vaikas, jis jos is ranku nepaleido, kaip man vyras sako: kad kol jis nemato vaikelio, tol negali isivaizduoti ir bendrauti, mes jauciam savo vaikucius, o jie tik didejanti pilva.
pirma karta pykau, o dabar i tai ziuriu normaliai.
Ar Jums pamaudžia pilvukus? Man nuo 4dienio kasdien pamaudžia.. paguliu,praeina po kiek laiko.. bet kažkaip labai neramu pasidarė,taip kasdien vis maudžia.. šiaip Lelytė juda kruta,nu bet tas maudimas. Nžn,gal ryt pas gyd nuvažiuoti kad pažiūrėtu ? nes nežinau kiek yra normalu kad pamaustu. Prieš tai visa nėštuma vos pora sykiu tik buvo tas skausmelis. O dabar va kasdien
auč. parašė:
Ar Jums pamaudžia pilvukus? Man nuo 4dienio kasdien pamaudžia.. paguliu,praeina po kiek laiko.. bet kažkaip labai neramu pasidarė,taip kasdien vis maudžia.. šiaip L…
Man nemaudžia
auč. parašė:
Ar Jums pamaudžia pilvukus? Man nuo 4dienio kasdien pamaudžia.. paguliu,praeina po kiek laiko.. bet kažkaip labai neramu pasidarė,taip kasdien vis maudžia.. šiaip L…
Na pvz man maudimas eina kartu su pilvo kietejimu. Kas i diena buna lb daug kartu..ir taip beveik visa nestuma, kuo toliau tuo dazniau tai darosi
silva999 parašė:
Na pvz man maudimas eina kartu su pilvo kietejimu. Kas i diena buna lb daug kartu..ir taip beveik visa nestuma, kuo toliau tuo dazniau tai darosi
Patarciau pasitikrinti pas gydytoja, jei kietejimas su maudimu daugiau nei 10-15 kartu per para. Man labai daznai kieteja (t.y. dazniau nei 15 kartu). Kai tikrino, tai pirmiausisi matavo gimdos kakleli. Jis buvo ilgas, tai paleido namo ir ilsetis daugiau liepe. Bet pasake, jei prie kietejimu prisijungtu maudimas panasus i menesiniu, tai vaziuot tikrintis.
As nezinau,man atrodo man nekieteja,arba as nesuprantu kad kieteja
man toks lengvas lyg pries menesines,nera toks labai stiprus (tokiu atveju buciau seniai vaziavus pas gyd). Pradzioj,pora dienu kai pamausdavo vis,galvojau gal gimda pleciasi. Bet dabar kai 5 dienas is eiles. Jau neramu
Kili parašė:
Patarciau pasitikrinti pas gydytoja, jei kietejimas su maudimu daugiau nei 10-15 kartu per para. Man labai daznai kieteja (t.y. dazniau nei 15 kartu). Kai tikrino, …
Per kiekviena vizita pasakau, lankausi kas 2 sav. visad paziuri per echoskopa ar viskas gerai ir nieko nemato blogo, kaklelis geras 40mm, placenta vietoje..na paskiria tik magni vartot ir lovos rezimas.kaip tik ryyoj keliauju vel pas gyditoja tai ziuresim ka cia pasakys..o seip planuoju dar ir pas kita ginekologe pasirodyti tiesiog isgirst dar vieno gyditojo nuomone, o ir aparatura ten naujausia.(beje ir dabar lankausi privaciai).
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai