Sicilija parašė:
Na, laikykimes tuomet, gal ne pasaulio pabaiga...
As irgi tik su siuo nestumu turiu sia bacila
dar priedo pavartosiu spanguoliu, kad greiciau isvaryciau bacilas ir daugiau antibiotiku nereiketu
laikykimes
Sicilija parašė:
Na, laikykimes tuomet, gal ne pasaulio pabaiga...
As irgi tik su siuo nestumu turiu sia bacila
dar priedo pavartosiu spanguoliu, kad greiciau isvaryciau bacilas ir daugiau antibiotiku nereiketu
laikykimes
ZinaŠmi parašė:
Sveikutesbuvau pas daktaryte
gliukoze tvarkoj ir neturiu nesciuju diabeto. Tik slapimo paselis negeras, tad gausiu gerti antibiotiku
leliukas mano sveikas…
Geros naujienos, sveikinu!
aš taip šiandien iš pasimatymo, mums 12+3, žiūriu pagal laiką beveik tas pats abiem
pridaviau visus tyrimus, padarė echo, taip pat labai judrus, kaip Jūs sakot, vos išmatavo, apie lytį jokių net užuominų, kažkodėl jaučiu, kad bus slapukas iki galo ;D
giedruteaz parašė:
Geros naujienos, sveikinu!aš taip šiandien iš pasimatymo, mums 12+3, žiūriu pagal laiką beveik tas pats abiem
pridaviau visus tyrimus, padarė echo, taip pat …
Arba mergyte
berniukus greiciau pamato
bet kad bus sunus tai jau nuo pacios pradzios jauciau. O sunus su vyru irgi isitikine, kad bus brooooolis
ir net nesileidzia i kalbas apie mergyte
Leilaaa parašė:
Snd man nervas ima! kazkaip
vis suduria sona, desini! ir atrodo visa laika i tualeta noriu... as jauciu isprot…
Jau nesenai pasakojau savo istoriją dėl irgi dešinio šono dūriamo skausmo. Kurioj vietoj skauda? Negalėjot pašalti ir šlapimo pūslės uždegimo gaut? Dažnas šlapinimasis, ar neskauda? Ne su kraujais?
Rindre parašė:
Jau nesenai pasakojau savo istoriją dėl irgi dešinio šono dūriamo skausmo. Kurioj vietoj skauda? Negalėjot pašalti ir šlapimo pūslės uždegimo gaut? Dažnas šlapinima…
Tai va, kad neskauda, ir slapinuosi ne lasa, bet mintis man ir kad gal pusle... atleisk, nepamenu istorijos, kazin ka galeciau profilaktiskai panaudot :/
Aš šiandien irgi einu tyrimų atsakymų, turiu nuojautą dėl bakterijos, nėštumo pradžioj turėjau reikalų dėl šlapimo pūslės nemažai 🤨 kalį dar atskirai žiūrėjo, nes pulsas padažnėjęs, sakė dar skydliaukę turbūt reiks tikrint, nes senai žiūrėta, tai visokių vaikščiojimų nusimato. Su pirmu nėštumu tai reikalų buvo dėl padidėjusio kraujospūdžio, va ten tai vaikščiojau...tikiuosi šį kart viskas ok bus
Uoj merginos, šį savaitgalį dar labiau įsimylėjau savo vyrą
Nuotaika buvo kaip monstro! Pikta, liūdna, irzli... Gryna ragana! Kelis kartus apšaukiau, trenkaiu durim ... O mylimukas kantriai klausėsi, kai reikėjo išėjo į kitą kambarį ir nė vieno priekaištėlio. Jau paskui, kai nurimo visos hormonų audros ir supratau, kad lygioj vietoj užsipuoliau- nuėjau, atsiprašiau, o jis tik apkabino ir pasakė, kad visai nepyksta ir viskas gerai
Ir aišku apsiverkiau tada
Tai ir galvoju, gal ir pilnatis prisidėjo prie tų audrų, nes jei taip bet kada gali užeit, tai kantrybės būsimiems tėveliams
Leilaaa parašė:
Tai va, kad neskauda, ir slapinuosi ne lasa, bet mintis man ir kad gal pusle... atleisk, nepamenu istorijos, kazin ka galeciau profilaktiskai panaudot :/
Man suskaudo dešinį šoną, po šonkauliai,ls, gulint nepraėjo, bet kadangi turėjau vizitą pas šeimos gydytoją, tai tuo pačiu jam užsiminiau, pamaigė, o skausmas peraikėlė kažkir į apačią, labai išgąsdino nes jau galvojau kažkas mažuliukui blogai. Nėgau pas ginę, spaudo - nebeskauda. Padarė echoskopą mažuliui viskas ok, grįžau pas šeimos gydytoją taip viską ir paliko, kaip mistinį skausmą. Tiesa, šlapintis norėjau irgi dažnai ir ne po lašiuką. Po savaitės turėjau echoskopą, kai matavo sprando raukšlytę, daktaras ėmė uždavinėt tokius klausimis, kaip ar nesišlapinu kraujais ar neskauda šlapinantis ir jaučiaus tada neramiai nes nežinojau ko tikėtis. Tai man parodė ir pasakė, kad yra labai sustorėjusi šlapimo pūslė, kas reiškia uždegimą. Tai žodžiu, liepė valgyt spanguoles ir pagerti urinal tablečių. Paskambinau savo gydytojai ar nereikia atbėgti ir pasidaryti tyrimų. Sakė neišsigąsti, nieko baisaus, toliau liepė valgyti spanguoles gerti urinal arba care lady, gerti daug vandens ir jokiu būdu neužlaikyti šlapimo. Jei nori ir bėgi iškart, nelaukus. Taip turėtų išsiplauti viskas kas ten negera. Čia mano patirtis, jei kas bėkit pas gydytoją. Kai taip nutiko buvau išsigandus, jei nesilaukčiU, būčiau net nereagavusi į tą skausmą, bet atsakomybė už mažą žmogutį augantį manyje daug didesnė. Džiaugiuosi, kad bėgau pasitikrinau ir galėjau ramiai miegoti
Benitka parašė:
Uoj merginos, šį savaitgalį dar labiau įsimylėjau savo vyrąNuotaika buvo kaip monstro! Pikta, liūdna, irzli... Gryna ragana! Kelis kartus apšaukiau, trenkaiu du…
Nezinau ar as cia mano hormonai ar kas , bet as savo vyrui vakar sakiau kad su tavim jau antra diena neina suskalbeti 😂😂 kazi del manes ar del jo 😂
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai