Mėtall parašė:
Na Mamytės visgi man ne nugara skaudejo . Man nuo pirm šlapimo pūslės uždegimas atsirado ,geriau arbatų daug ,bet atsirado komplikacija ,pradėjo lb skaudėti inkstą …
Oij laikykites 🤗
Mėtall parašė:
Na Mamytės visgi man ne nugara skaudejo . Man nuo pirm šlapimo pūslės uždegimas atsirado ,geriau arbatų daug ,bet atsirado komplikacija ,pradėjo lb skaudėti inkstą …
Oij laikykites 🤗
Adriana1990 parašė:
Mamytės kuriu vaikeliai kankinausi su pilvuko putimu ar sab simplex lašiukus duodat su kiekvienu maitinimu?
As duodavau pirmagimiui su kiekvienu
Adriana1990 parašė:
Mamytės kuriu vaikeliai kankinausi su pilvuko putimu ar sab simplex lašiukus duodat su kiekvienu maitinimu?
Man gyd sakė 5 kartus per diena.
Ginte313 parašė:
As ryt turbut irgi pirksiu rankini pientrauki.. Grizom namo siandien su dziaugsmeliu, krutys kaip akmenys ir taip sunkiai sekasi ismasazuot, duse 45min vargau ir is…
Mano speneliai iki kraujų nukramtyti, dabar nuo jų net oda lupasi.. bet su antspeniais maitinti galiu, duodu dabar valgyti kas 2h, kad prieno gamyba susinormalizuotų. O kad nebūtų tokoa kieta, prieš maitinimą pašildykite krūtinę, nustraukite tik šiek tiek.pieno, kad rudasis laukelis suminkštėtų truputį ir vaikučiui būtų lengviau krūtinę paimti. Po maitinimo būtinai pašaldykite. Praeis max kokia.savaitė ir su krūtine viskas bus ok
man va jau po biški minkštėti jau pradeda, o buvo tokios kietos ir sprogstančios, kad nei gulėt, nei vaikščiot, žiauriai skaudėjo..
Kas dar neturi, dailnuosi puslapiu, kur nemažai yra vaistų ir jų suderinamumas su žindymu:
e-lactancia.org/breastfeeding/ibuprofen/product/
KarmiI parašė:
Man gyd sakė 5 kartus per diena.
Aš duodu 3-4 k dienoj, bet po 5 lašiukus, o kiek jum sakė duot?
Mettija parašė:
Aš duodu 3-4 k dienoj, bet po 5 lašiukus, o kiek jum sakė duot?
20 lašiukų. Jei matom kad viskas gerai su pilvuku duoti rečiau.
KarmiI parašė:
20 lašiukų. Jei matom kad viskas gerai su pilvuku duoti rečiau.
O kaip paskui su tuštinimusi? Mums kažkaip po lašiuku retėja tuštinimasis🤔
Mettija parašė:
O kaip paskui su tuštinimusi? Mums kažkaip po lašiuku retėja tuštinimasis🤔
Pas mus nuo 12h iki 4h serenados del pilvuko ir lasiukai nepadeda nezinau jau ka dar isbandyti, diena tylu ramu pavalgo ir miega bet nakti non stop rekia
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai